20.03.2017

Hyvää onnellisuuden päivää!

Tänään vietetään kansainvälistä onnellisuuden päivää, jonka tarkoituksena on keskittää ihmisten huomio onnellisuuden ja hyvinvoinnin tärkeyteen kansainvälisen kehityksen ja tavoitekeskeisten yhteiskuntien ytimessä. Viikko onkin hyvä aloittaa juhlistamalla onnellisuutta. Meidät telalaiset saa hyvälle tuulelle kevään tulo ja auringon valo. Haluamme laittaa hyvän kiertämään, joten ota tästä matkaasi muutama ilonaihe uuteen viikkoon. Mikä saa sinut hymyilemään?

”Auringonpaiste ja sininen taivas. Ihanat ystävät, joiden kanssa istua iltaa lämpiminä kesäöinä takapihalla ja puida maailman menoa. Keskisuomalaisten kuusimetsien tuoksu ja tuntu. Ihmisten hyväntahtoisuus ja hyvät teot toisiaan kohtaan. Vahvoiksi, fiksuiksi ja empaattisiksi naisiksi kasvavat omat tytöt. Kaikki kaunis ympärillä. Alvaro Soler.”
Minna Sirkka, viestintäjohtaja

***

”Tanssiminen ja kaikenlainen riehuminen jumppasalilla.”
Jenni Heino, viestinnän suunnittelija

***

”Minut tekee onnelliseksi puolisoni ihon lämpö ja kosketus. Elämäni jakaminen toisen ihmisen kanssa. Ulkomeri ja sen saaret. Kirjat, avarat tilat ja valon eri värit. Omien lasteni elämä ja olemassaolo. Hiljentyminen ja hiljaisuus. Lasten ja aivan erityisesti omien lastenlasteni äänet. Arjen teoissa asuva rakkaus. Unet ja unelmat. Kaikki maailman monimutkaiset asiat ja mahdollisuus oppia niistä. Kiitollisuus. Käsitys siitä, että kaikki olennainen on tässä ja nyt.”
Suvi-Anne Siimes, toimitusjohtaja

***

” Onnellisuutta luovat puhdas lumi, raikas ilma ja luonnossa liikkuminen. Liikunnan riemut. Tykkään ajaa autoa ja kuunnella musiikkia. Talviuinti, jota olosuhteiden salliessa myös avantouinniksi kutsutaan ja sen jälkeinen rento olo villasukat jalassa uusia neuloen sekä uutisia katsellen.”
Seija Lehtonen, matemaatikko

***

”Minut tekee onnelliseksi valoisammat aamut ja illat, lähestyvä kevät, kesä ja toivottavasti tulevat lämpimämmät päivät. Onnellisuuttani lisää myös uusi koti.”
Pirjo Sved, assistentti

***

”Onnellisuus kumpuaa kiireettömästä aamusta tuoksuvan kahvin äärellä. Käsitöiden tuottamasta ilosta, kun näkee edistymisen ja omien kättensä jäljen. Läheiset, jotka tukevat läpi elämän. Ystävät ja kollegat, jotka tekevät arjesta mukavaa. Innostava musiikki, joka tempaa mukaansa. Hyväntahtoisuus, joka tuottaa merkityksellisyyttä maailmaan.”
Aija Laurila, viestinnän suunnittelija

***

”Minut tekee onnelliseksi auringonpaiste, vesisade, Suomen ihanat vuodenajat ja Kaakkois-Suomen metsät. Maailman ihanin ja viisain Suomenlapinkoirani Rekku ja sen kanssa metsissä samoilu. Läheiset ihmiset ja ystävät. Musiikki, tanssi, positiivisuus, nauru, hyvä huumori ja hyväntahtoiset ihmiset.”
Kirsi Siltanen, koulutuspäällikkö

***

”Onnellisuus kumpuaa läheisistä, jotka välittävät ja ovat tarvittaessa tukena. Työ, jolla on merkitystä. Rauhallinen metsä tai liplattavat aallot ja kiireettömyys.”
Outi Aalto, johtava lakiasiantuntija

***

Kevät. Lämpö. Mestareiden liigan finaalin läheisyys. YP-lehti. Perhe-elämä.”
Mauri Kotamäki, ekonomisti

Kommentit(0)

Lisää kommentti

Nimi:  
Kommentti:  
Varmistus: Paljonko on kolme plus kolme?

Vastaus:  

Tällä kysymyksellä pyritään estämään lomakkeen automatisoitu käyttö.
Kommentti ilmestyy sivulle vasta hyväksynnän jälkeen.
Kommentin lähettäminen edellyttää selaimen evästeiden sallimisen. Evästeet voi sallia selaimen asetuksista.