Tela-blogissa johtajamme ja asiantuntijamme kirjoittavat työeläkealan aiheista omasta työstään käsin. Blogi perustuu strategiaamme ja toimintaamme.

Lähtökohtana on tarjota luotettavaa tietoa ja perusteltuja näkemyksiä työeläkejärjestelmästä ja työeläkealasta sekä osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun. Toivomme, että tekstit houkuttavat myös lukijoita tuomaan oman näkökulmansa keskusteluun.

Blogi päivittyy noin kerran viikossa, pois lukien heinäkuu.

Blogin yleisenä ohjenuorana on, että teksteissä tai kommenteissa ei rikota lakeja eikä loukata eettisiä normeja. Kommentoinnissa ei suvaita epäasiallista käyttäytymistä.

Ensimmäisen postauksen Tela-blogiin kirjoitti toimitusjohtajamme Suvi-Anne Siimes helmikuussa 2014.

Kommentoinnista

Lukija voi kommentoida tekstejä jättämällä oman kommenttinsa tekstin alalaidasta löytyvällä lomakkeella. Kommentoijan ei tarvitse rekisteröityä. Kommenttia kirjoittaessa kommentoijalta kysytään nimeä tai nimimerkkiä. Nimi tai nimimerkki näkyy julkisesti kommentin yhteydessä.

Telan viestintä moderoi blogia. Emme julkaise kommentteja jotka ovat herjaavia, rasistisia tai muuten loukkaavia, sisältävät yksityisiä henkilötietoja tai linkkejä asiattomaan materiaaliin.

Keskustelijoiden lähettämät kommentit pyritään julkaisemaan niin pian kuin mahdollista. Blogia moderoidaan arkisin klo 9-16 välillä. Viestintä pidättää itsellään oikeuden julkaista tai jättää julkaisematta kommentteja.