Nimityksiä Ilmarisessa

15.04.2021

Työeläkeyhtiö Ilmarisessa on tehty seuraavat nimitykset:

Minna Hakkarainen

FM ja EMBA Minna Hakkarainen on nimitetty vakuutusjohtajaksi vakuutus- ja eläkepalveluihin. Hän vastaa vakuutuspalveluosastosta ja toimii linjajohtajan sijaisena. Minna on aiemmin toiminut Ilmarisessa mm. prosessinjohtajana ja asiakaspalvelujohtajana.

Tomi Kaarniemi

DI Tomi Kaarniemi on nimitetty asiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu alueella Pohjanmaa, Keski- ja Etelä-Pohjanmaa yhteistyö keskisuurten ja pienten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti.

Hanna Kankainen

VTM Hanna Kankainen on nimitetty osastonjohtajaksi työkykyriskin hallinta ja kuntoutus -linjalle. Hän vastaa kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluista. Hanna aloittaa tehtävässä 2.8.2021.

Nina Leppäkangas

M.Sc. Nina Leppäkangas on nimitetty suurasiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö suurasiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti.

Eija-Kaarina Matilainen

BBA Eija-Kaarina Matilainen on nimitetty osastonjohtajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Hänen vastuullaan ovat operaatiot sekä tuotanto- ja toimittajaohjaus.

Susanna Plukka

DI Susanna Plukka on nimitetty osastonjohtajaksi vakuutus- ja eläkepalveluihin. Hän vastaa eläkevakuuttamisen prosesseista. Susanna aloittaa tehtävässä 3.5.2021.

Johanna Sihvonen

TtM Johanna Sihvonen on nimitetty vakuutuspalvelupäälliköksi vakuutus- ja eläkepalveluihin. Hän vastaa vakuutuspalveluosastolla yrittäjät ja mikroyritykset -tiimistä. Johanna aloittaa tehtävässä 26.4.2021.

Lassi Toivonen

KTM Lassi Toivonen on nimitetty asiakkuudet ja kanavat -linjalle asiakassuhteen vahvistaminen -prosessin johtajaksi. Hän vastaa asiakassuhteiden hoitoon ja myyntiin liittyvästä kehittämisestä rakentaen entistä asiakaslähtöisempää palvelua, tiedolla johtamista ja digitaalista transformaatiota. Lassi aloittaa tehtävässä 17.6.2021.