Nimitys Kevassa

20.04.2018

Kevan IT-johtajaksi on valittu varatuomari, oikeustieteen kandidaatti Tommi Heinonen 1.5.2018 alkaen. IT-johtaja on Kevan johtoryhmän jäsen.

Heinonen siirtyy Kevaan CGI Suomi Oy:stä Vice President, Pension Services -tehtävästä.

Aiemmin Heinonen on työskennellyt Affecto Finland Oy:ssä työeläketoimialan Industry Leaderinä sekä projektipäällikkönä. Lisäksi hän on työskennellyt työeläkevakuutusyhtiö Varmassa mm. suunnittelupalvelujen eläkepalvelujohtajana, osastopäällikkönä sekä tietohallintojohdon ja liiketoimintojen lakimiehenä.

- Kevalla on merkittävä ja näkyvä rooli yhteiskunnassa ja odotan innolla uutta tehtävääni. Työeläkeala muuttuu vauhdikkaasti. Fokuksessa on mm. asiakkuuksien johtaminen analytiikan keinoin, lisäksi data ohjaa kaikkea tekemistä yhä vahvemmin. Työeläkealan tulee osoittaa toimintansa vaikuttavuus ja tehokkuus asiakkaille ja sidosryhmille entistä paremmilla palveluilla. Rajapinnat avautuvat ja kumppanuuksien ja verkostojen merkitys korostuu, kertoo Heinonen.

- It-johtaja on erittäin tärkeässä roolissa, kun palveluita ja toimintaa automatisoidaan ja digitalisoidaan. Keva ja toimintaympäristö muuttuvat ja sen vuoksi Heinosen aiempi toimialan ja Kevan tuntemus antavat hyvät edellytykset työhön, kertoo Kevan varatoimitusjohtaja Kimmo Mikander.

- Kevan IT-johtajan tehtävään haki suuri määrä laadukkaita hakijoita, olemme tyytyväisiä, että Keva kiinnostaa työnantajana, Mikander toteaa.

Lisätiedot:

Varatoimitusjohtaja Kimmo Mikander, puh. 0500 927 787