Tilinpäätösten ennakkotietojen julkaisu vuodelta 2016 käynnistynyt

31.01.2017

Työeläkevakuuttajat ovat alkaneet julkistaa ennakkotietojaan vuoden 2016 tilinpäätöksistä. Olemme aloittaneet myös sivuillamme julkaistavien sijoitusjakauma- ja tuottotietoja kuvaavien taulukoiden täytön jo ennakkotietojen pohjalta. Varsinaisten tilinpäätösten julkaisu alkaa helmikuussa.

Kokoamme taulukoihin seitsemän suurimman työeläkevakuuttajan tiedot sitä mukaa, kun toimijat julkistavat tilinpäätöksensä. Ennakkotietoina julkaistut luvut vahvistuvat varsinaisten tilinpäätösten julkaisun yhteydessä. Kaikki seitsemän suurinta työeläkevakuuttajaa julkaisevat tilinpäätöksensä viikon 12 loppuun mennessä.

Taulukot löytyvät Sijoitusjakauman ja tuottojen osavuositiedot -sivultamme.

Sivuillamme on myös julkaistu jäsentemme tulosjulkistuskalenteri vuodelle 2017, josta löytyvät tiedossa olevat ajankohdat kunkin toimijan tulostietojen julkaisusta. Päivitämme kalenteria sitä mukaa, kun ajankohdat tarkentuvat.

Kokoamme työeläkevakuuttajien varsinaiset tilinpäätöstiedotteet myös Suurimpien jäsenten osavuosiraportit -sivullamme. Tarkemmat tiedot kunkin työeläkevakuuttajan tilinpäätöksestä löytyvät niiden omilta verkkosivuilta.