Nimitys Telassa: Mauri Kotamäki ekonomistiksi

07.12.2016

Valtiotieteiden maisteri Mauri Kotamäki (34) on nimitetty Työeläkevakuuttajat Telan ekonomistiksi. Kotamäki työskentelee tällä hetkellä valtiovarainministeriössä erityisasiantuntijana. Työssään hän on osallistunut etenkin työmarkkinoita koskevan lainsäädännön valmisteluun sekä erilaisten vaikutuslaskelmien tekemiseen. Kotamäki on osallistunut myös tuoreimman eläkeuudistuksen arviointiin valtiovarainministeriön osalta.

Aikaisemmin Kotamäki on työskennellyt muun muassa Palkansaajien tutkimuslaitoksessa ja Suomen Pankissa.

Kotamäen tehtäviin Telassa kuuluvat muun muassa kansantalouteen, sosiaaliturvaan ja erityisesti eläkejärjestelmään liittyvät asiantuntijatehtävät talouden näkökulmasta. Myös julkiseen talouteen ja verotukseen liittyvät aiheet kuuluvat Kotamäen vastuualueisiin. Kotamäki aloittaa Telassa 1.2.2017.

Uuden ekonomistin nimityksellä Tela varautuu nykyisen johtavan ekonomistin ensi vuonna tapahtuvaan eläkkeelle siirtymiseen.

Lisätietoja:

Analyysitoimintojen johtaja Minna Lehmuskero, puh 0400 864 991

Työeläkevakuuttajat TELA ry on kaikkien Suomessa toimivien työeläkevakuuttajien edunvalvontajärjestö. Telan jäseninä ovat kaikki lakisääteistä työeläketurvaa hoitavat työeläkevakuuttajat.