Eläkeläisjärjestöjen webinaari pureutuu rahoituksen kestävyyteen ja luottamukseen

13.04.2021

Järjestämme tulevana torstaina eläkeläisjärjestöjen jäsenille suunnatun webinaarin, jossa käsitellään eläkkeiden rahoituksen kestävyyttä ja suomalaisten luottamusta eläkejärjestelmään. Lisäksi webinaarissa esitellään Eläkkeeltä töihin -hanketta ja käydään paneelikeskustelu ajankohtaisista eläke- ja yhteiskuntapolitiikan asioista.

Tilaisuudessa ovat puhujina toimitusjohtajamme Suvi-Anne Siimes ja analyytikkomme Kimmo Koivurinne sekä Eläketurvakeskuksen osastopäällikkö Susan Kuivalainen ja Eläkeliiton projektipäällikkö Antero Kupiainen. Paneelikeskusteluun osallistuvat Eläkeläiset ry:n puheenjohtaja Martti Korhonen, Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL:n puheenjohtaja Simo Paassilta ja Kansallisen Senioriliitto ry:n puheenjohtaja Anneli Taina. Paneelin vetäjänä toimii yhteiskuntavaikuttamisen päällikkömme Janne Pelkonen.

Tilaisuuden tarkempi aikataulu ja ohjelma on luettavissa Eläkeläisjärjestöjen webinaari -sivuiltamme, josta löytyy myös ilmoittautumislinkki webinaariin. Tervetuloa langoille!