Eläkeuudistus puhutti EETUlaisia

19.11.2014

Eläkeläisliittojen etujärjestö EETU ry vieraili eilen toimistollamme. Tarjosimme heille heidän syyskokouksensa yhteydessä tietopaketin työeläkealan ajankohtaisista asioista. Paikalla oli parikymmentä EETUlaista aktiivia.

Toimitusjohtajamme Suvi-Anne Siimes kertoi osallistujille tuoreesta eläkeuudistuksesta, mikä herätti aiheena vilkasta keskustelua. Osallistujat pitivät eläkeuudistusta hyvänä asiana, koska sen myötä myös lapsemme ja lapsenlapsemme tulevat tulevaisuudessa saamaan eläkkeensä.

Aamupäivän muissa alustuksissa johtajamme Nikolas Elomaa kertoi ajankohtaisista lainsäädäntöhankkeista, kuten vakavaraisuus- sekä säätiö- ja kassalainsäädännön uudistamisesta. Lisäksi erityisasiantuntijamme Janne Pelkonen kertoi ajankohtaisista EU-asioista ja analyytikkomme Maria Rissanen työeläkevarojen sijoittamisesta sekä tuotoista.

Keskustelua käytiin esimerkiksi kiinteistösijoituksista, erityisesti asuntorakentamisesta, sillä se tuo mukanaan työtä yhteiskuntaan. Osallistujat olivat myös tyytyväisiä työeläkevarojen hyviin tuottoihin.