Haemme assistenttia ja juristia

10.09.2013

Assistentin tehtävä

Vastaat toimistossamme arjen prosesseista ja sujuvuudesta. Työhösi kuuluvat erilaiset asiantuntijatyötämme tukevat suunnittelu-, valmistelu- ja taustatehtävät. Osallistut intra- ja extranet-sivujemme kehittämiseen ja käyttöönottoon. Vastaat myös edunvalvontajohtajamme aikatauluihin ja tapaamisiin sekä erilaisiin tilaisuuksiin liittyvistä järjestelyistä. Teet joustavasti myös muita hallinnon töitä. Tehtävä on uusi, joten pääset myös kehittämään työtäsi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo muutaman vuoden kokemus alan töistä. Sinulla on hyvät tiedonhankintaan ja -käsittelyyn liittyvät taidot. Olet joustava, luotettava, energinen ja oma-aloitteinen. Tehtäväsi vaatii tarkkuutta sekä organisointi- ja paineensietokykyä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot; arvostamme sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taidon luemme eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää uudistuvaa Telaa ja uutta tehtävää.

Lisätietoja tehtävästä antavat Telan henkilöstöpäällikkö Raija Merinen (040 746 6525) varmimmin 13.9. ja 17.9. klo 10–12 sekä Arespartnersin rekrytointikoordinaattori Nina Kuusinen (044 275 4654). Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera Arespartnersin sivuilta ”Julkiset haut” -linkin kautta 18.9.2013 mennessä.

Juristin tehtävä

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa työeläkealan EU-oikeudelliseen asemaan liittyvät kysymykset, yhtiö- ja kilpailuoikeus sekä sosiaaliturvaoikeus. Seuraat aktiivisesti työeläkealan toimintaympäristöön liittyvän lainsäädännön valmisteluprosesseja ja vastaat omalla vastuualueellasi toimialan kantojen valmistelusta sekä yhteyksistä viranomaisiin ja sidosryhmiin. Vastaat työssäsi lakiasioista ja edunvalvonnasta vastaavalle johtajalle.

Sinulla on EU-oikeuden tuntemusta sekä kokemusta kehityshankkeiden eteenpäinviemisestä. Työeläkealan ja kilpailulainsäädännön tuntemus katsotaan eduksesi. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen toimija ja sinulla on aktiivinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Esiinnyt ja koulutat mielelläsi. Sujuva englannin kielen taito on avain työssäsi onnistumiseksi. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksi. Ymmärrät järjestötyön merkityksen ja tunnet sen toimintaympäristön. Lisäksi sinulla on aito halu tehdä edunvalvontatyötä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikkaa alan lainsäädäntötyön kehittämiseen sekä uudistuvan työyhteisön tuen vaikuttamistyöllesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Nikolas Elomaa (050 386 3339) varmimmin 16.9. klo 8.30–10.30 sekä Arespartnersin konsultti Pertti Leppäkoski (0400 623 115) varmimmin 13.9. klo 9.00–11.00 ja 16.9. klo 15.00–17.00. Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera Arespartnersin sivuilta ”Julkiset haut” -linkin kautta kautta 24.9.2013 mennessä.