Haemme joukkoomme johtavaa ekonomistia ja analyytikkoa

23.08.2018

Tule meille työkaveriksi. Vahvistamme osaamistamme ja haemme joukkoomme johtavaa ekonomistia ja analyytikkoa.

Johtavan ekonomistin tehtävä

Seuraat ja analysoit laaja-alaisesti kansantalouden kehyksen tapahtumia ja muutoksia. Raportoit ja kommunikoit sosiaaliturvaan ja eläkejärjestelmään liittyvistä havainnoistasi erityisesti talouden näkökulmasta sekä Telan sisällä muille alan edunvalvontaa toteuttaville kollegoillesi että työeläkejärjestelmän kanssa laajemmin toimiville tahoille. Tuotat myös laskelmia edunvalvonnan ja viestinnän tarpeisiin. Osallistut eri tahoilla käytäviin keskusteluihin alustuksin sekä julkaisemalla artikkeleja. Vastaat työssäsi analyysitoimintojen johtajalle.

Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä taloudesta ja yhteiskunnan erilaisista ilmiöistä, esimerkiksi julkisesta taloudesta, eläkejärjestelmästä ja verotuksesta sekä soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla on jo selkeä kokonaisnäkemys alalta ja olet aidosti kiinnostunut yhteiskunnallisesti merkittävistä teemoista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet tuottamaan muun organisaatiomme käyttöön selkeästi rakennettua ja hyödynnettävää aineistoa ja näkemyksellistä tietoa. Sujuva englannin ja hyvä ruotsin kielen taito ovat edellytyksiä työssä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle näköalapaikkaa alan kehittämiseen ja yhteiskunnalliseen asiantuntijavaikuttamiseen! Pääset työskentelemään viihtyisissä monitoimitiloissamme Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa analyysitoimintojen johtaja Minna Lehmuskero, p. 0400 864 991, varmimmin to 30.8. tai pe 7.9. klo 9-11 ja Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, p. 040 560 9585, varmimmin pe 31.8. ja ti 4.9. klo 12-14. Muina aikoina luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersin rekrytointikoordinaattori Peppina Auvola-Junttonen, puh. 044 236 1600. Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera Arespartnersin palvelun kautta su 9.9.2018 mennessä.

Analyytikon tehtävä

Seuraat ja analysoit eläkesijoittamisen kannalta tärkeitä markkinoita sekä toimijoita ja tuotteita koskevaa tietoa alan edunvalvonnan, talouden ja ennakoitavuuden näkökulmasta. Kehität analysointimenetelmiä ja osallistut eri tahoilla käytäviin keskusteluihin alustuksin sekä julkaisemalla artikkeleja. Vastuullasi on työeläkealan sijoitusten ja tunnuslukujen analysointi sekä tilastoinnin kehittäminen. Vastaat työssäsi analyysitoimintojen johtajalle.

Sinulla on kokemusta rahoitusmarkkinoihin, sijoittamiseen tai taloudelliseen analyysiin liittyvistä tehtävistä sekä soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, jossa pääaine on esimerkiksi taloustiede, rahoitus tai tilastotiede. Olet toiminut taloustieteen tai rahoituksen parissa. Olet oma-aloitteinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet tuottamaan muun organisaatiomme käyttöön selkeästi rakennettua ja hyödynnettävää aineistoa. Sinulla on myös kiinnostusta yhteiskunnallisiin teemoihin ja ilmiöihin. Sujuva englannin ja hyvä ruotsin kielen taito ovat edellytyksiä työssä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle näköalapaikkaa alan kehittämiseen ja yhteiskunnalliseen asiantuntijavaikuttamiseen! Pääset työskentelemään viihtyisissä monitoimitiloissamme Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa analyysitoimintojen johtaja Minna Lehmuskero, p. 0400 864 991, varmimmin to 30.8. tai pe 7.9. klo 9-11 ja Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, p. 040 560 9585, varmimmin pe 31.8. ja ti 4.9. klo 12-14. Muina aikoina luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersin rekrytointikoordinaattori Peppina Auvola-Junttonen, puh. 044 236 1600. Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa Arespartnersin palvelun kautta su 9.9.2018 mennessä.