Haemme joukkoomme SHV-matemaatikkoa analyysitoimintojemme johtajaksi

16.04.2021

Ovatko edunvalvonta, työeläkkeiden rahoitus ja ministeriöiden työryhmät sinulle tuttuja? Etsimme johtoryhmäämme SHV-matemaatikkoa työeläkkeiden rahoituksen avainosaajaksi ja analyysitoimintojemme johtajaksi.

Vastaat työeläkkeiden rahoitukseen liittyvistä kysymyksistä ja niihin liittyvästä edunvalvonnasta Telassa ja sen johtoryhmässä. Teet tiiviistä yhteistyötä Telan jäsenten kanssa muun muassa laskuperusteisiin liittyvissä asioissa. Edustat Telaa sosiaali- ja terveysministeriön eri työryhmissä ja vastaat eläkkeiden rahoitukseen liittyviä asioita koskevasta yhteydenpidosta ja vaikuttamisesta Telan eri sidosryhmissä. Toimit Telan analyysitoimintojen johtajana ja siihen kuuluvien asiantuntijoiden esimiehenä. Kuulut Telan johtoryhmään, ja esimiehenäsi toimii Telan toimitusjohtaja.

Sinulla on aiempaa kokemusta edunvalvonta- tai järjestötoiminnasta sekä ymmärrystä edunvalvontajärjestön roolista ja vaikutuksesta eläkkeisiin. Työ edellyttää hyvää työeläkkeiden rahoituksen ja siihen liittyvän toimintakentän tuntemusta sekä SHV-pätevyyttä ja sen kautta tulevaa matemaattista osaamista. Edellytämme kokemusta ministeriöiden työryhmien työskentelyyn osallistumisesta. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös toiminta-alueen laajoja verkostoja.

Tehtävässä työskentely vaatii hyviä viestinnällisiä taitoja, valmiutta toimia median kanssa ja oma-aloitteista työotetta. Sinulla on halu oppia ja kyky omaksua nopeasti uusia asioita, viihdyt pienessä ja dynaamisessa organisaatiossa. Aiempi esimieskokemus luetaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän yhteiskunnallisesti merkittävässä toimintakentässä sekä osaavien kollegojen tuen että hyvän työilmapiirin.

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • Telan toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes, puh. 0400 414 303, tavoitettavissa varmimmin ma 19.4. ja pe 23.4. klo 15–16 sekä
  • Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin ke 21.4. klo 8–9 ja to 22.4. klo 14–16

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen Arespartnersin hakulomakkeen kautta maanantaihin 26.4.2021 kello 12.00 mennessä.

Yksi puuttuu joukostamme. Oletko se sinä?