Haemme joukkoomme yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntijaa

03.03.2021

Tavoitteenamme on olla ennakoiva ja vastuullinen työeläkealan vaikuttaja. Tehtävämme on huolehtia työeläkejärjestelmän perusperiaatteiden säilymisestä pitkälle tulevaisuuteen. Tule meille työskentelemään yhteiskunnallisesti merkittävien teemojen parissa ja jättämään kädenjälkesi vaikuttamistyöhömme!

Haemme nyt joukkoomme yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntijaa.

Vastuullasi on ensisijaisesti nuoriso- ja opiskelijajärjestöyhteistyön kehittäminen ja ylläpitäminen. Teet myös muuta sidosryhmätyötä ja rakennat yhteistyösuhteita yhdessä Telan johdon, yhteiskuntavaikuttamisen päällikön ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Tulet suunnittelemaan ja kehittämään yhteiskunnallisen vaikuttamisen konsepteja, järjestät tilaisuuksia ja tapaamisia sekä koordinoit niiden valmistelua. Pääset mukaan vaikuttamistyön taustamateriaalien suunnitteluun ja toteuttamiseen ja teet myös tiiviisti yhteistyötä viestinnän kanssa.

Odotamme sinulta vankkaa kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin ja mielellään aiempaa kokemusta poliittisten toimijoiden tai järjestöjen parista. Kykenet tuomaan uusia näkökulmia ja tuoreita ideoita Telan vaikuttamistyöhön. Sinulla on soveltuva korkeakoulu tai AMK-tutkinto ja kiinnostusta työeläkejärjestelmän asioihin.

Työssä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja, vahva sosiaalisen median osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä riittävä ruotsin kielen taito. Olet itseohjautuva, aktiivinen ja sinulla on ennakkoluuloton työote.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, jossa pääset ottamaan vastuuta sekä vaikuttamaan nykyisiin toimintatapoihimme. Saat osaavan ja sparraavan työyhteisön tuen. Pääset työskentelemään viihtyisissä monitoimitiloissamme Helsingin ydinkeskustassa. Lisäksi tuemme työntekijöiden osaamista sekä huolehdimme työn ja muun elämän tasapainosta. Tule haastamaan meitä entistä paremmiksi!

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen (puh. 040 560 9585) tavoitettavissa varmimmin 5.3. klo 10- 11, 10.3. ja 17.3. klo 12-14,
  • Telan edunvalvontajohtaja Nikolas Elomaa (puh. 050 386 3339) 9.3. klo 9-10 ja 18.3. klo 14-15 sekä
  • Telan viestintä- ja hr-johtaja Minna Sirkka (puh. 040 554 6659) 12.3. klo 9-10 ja 16.3. klo 13-14.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä esittelyvideosi Arespartnersin hakulomakkeen kautta 21.3.2021 mennessä.

Yksi puuttuu joukostamme. Oletko se sinä?