Haemme viestinnän ammattilaista vanhempainvapaan sijaiseksi

06.08.2012

Osallistut sisäisen ja ulkoisen viestintämme suunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen. Vastaat uuden uutiskirjeemme suunnittelusta, käyttöönotosta ja jatkossa sen toimittamisesta. Vastuullasi on myös verkkosivujen ja sosiaalisen median palveluiden sisällöntuotanto ja ylläpito sekä muu viestintämateriaalien tuotanto. Avustat ja tuet sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä viestinnällisissä asioissa. Lisäksi huolehdit tilaisuuksien järjestelyistä. Vastaat työssäsi viestintäjohtajallemme.

Sinulla on kokemusta tiedottajan, toimittajan tai vastaavan tehtävistä sekä viestintäalan koulutus. Odotamme sinulta sujuvaa kirjoitustaitoa ja sisällöntuotannon osaamista. Työeläkealan ja muun yhteiskunnallisen toiminnan tuntemisen luemme eduksesi. Olet asioihin tarttuva, organisointikykyinen sekä erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla varustettu alasi ammattilainen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää uudistuvaa Telaa ja viestintäämme. Tehtävä on noin vuoden pituinen vanhempainvapaan sijaisuus.

Selailemalla sivujamme saat kattavasti lisätietoja toiminnastamme ja kuvan viestintätavoistamme.

Lisätietoja tehtävästä antavat Telan viestintäjohtaja Minna Sirkka (040 554 6659) varmimmin 16.8. klo 10–12 sekä Arespartnersin konsultti Pertti Leppäkoski (0400 623 115) varmimmin 9.8. ja 13.8. klo 9–11. Lähetä työhakemuksesi meille Arespartenersin palvelun kautta (Julkiset haut) ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi 19.8.2012 mennessä.