Helmikuun uutiskirje paneutuu sukupolvikysymyksiin

28.02.2018

Isoja kysymyksiä eläkekeskustelussa ovat reiluus ja oikeudenmukaisuus sukupolvien kesken sekä se, kenen ääni kuuluu ja ketä kuunnellaan. Sukupolvien välinen oikeudenmukaisuus on tärkeä näkökulma eläkekeskusteluun myös Telalle. Luottaako vai ei? Eläkekeskustelu kuplii ja porisee -juttu avaa Telan ja Allianssin näkökulmia eläkkeitä koskevasta keskustelusta.

Kerromme uutiskirjeessä myös siitä millaisena työelämä ja eläkeaika näyttäytyy nuorten silmin. Vastaako maailma nuorten odotuksiin?

Mitä vaikutuksia vastuullisen sijoittamisen arvioivalla mittaristolla on? Avaamme uutiskirjeessä syntyneiden yhteismitallisten raportointikäytäntöjen vaikutuksia sijoittajien mahdollisuuksiin kerätä yhä enemmän ja tarkempaa dataa ja tehdä tiedon perusteella parempia sijoituspäätöksiä.

Kerromme myös talous- ja rahaliiton kehittämisestä. Se on yksi EU:n merkittävimmistä missioista ja kehitystyössä on tärkeätä huolehtia suomalaisten työeläkkeistä-

Pinnalla-palstalla haastattelemme Etlan tutkimusneuvonantajaa Jukka Lassilaa, joka vastaa kysymyksiin muun muassa siitä, kuinka Eläkerahastot hyödyttävät nuoria ja mitä riskejä tulevaisuus voi tuoda.

Yllä mainitut artikkelit ovat luettavissa kokonaisuudessaan helmikuun uutiskirjeestämme.

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi saat kirjeen jatkossa suoraan omaan sähköpostiisi kerran kuukaudessa.