Joulukuun uutiskirje pureutuu EU:n kasvuselvitykseen

17.12.2014

Euroopan komissio on hiljattain julkaissut vuotuisen kasvuselvityksen, joka käynnistää vuoden 2015 talouspolitiikan eurooppalaisen ohjausjakson. EU:n jäsenmaita ohjeistetaan talouden ja työllisyyden ohella myös eläke- ja sosiaaliturvaan liittyen. Näitä toimintapoliittisia ohjeita avaa tarkemmin erityisasiantuntijamme Janne Pelkonen tänään julkaistussa uutiskirjeessämme.

Lisäksi uutiskirje kertoo muutoksesta, jonka myötä työkyvyttömyyseläkkeen hakijalle tulee jatkossa myös ennakkopäätös ammatillisesta kuntoutuksesta. Kerromme myös tammikuussa tulossa olevasta asiantuntijaseminaaristamme, jossa keskustellaan keinoista, joilla Suomi saadaan uuteen nousuun.

Uutiskirje esittelee jälleen myös yhden työeläkealan ammatin. Vuorossa on tällä kertaa Mela-asiamies, jonka työstä kertoo Kerstin Westerholm Maatalousyrittäjien eläkelaitoksesta.

Kaikki artikkelit ovat luettavissa kokonaisuudessaan joulukuun uutiskirjeessämme. Halutessasi voit myös tilata uutiskirjeemme jatkossa suoraan omaan sähköpostiisi.