Kehitämme toimintojamme ja haemme analyysitoimintoomme matemaatikkoa

06.08.2012

Osallistut lakisääteisen työeläkevakuutuksen laskuperusteasioiden valmisteluun ja yhteistyöhön muun muassa laskuperusteita käsittelevissä työryhmissä. Lisäksi toimit asiantuntijana vastuu- ja vakavaraisuuslaskennan sekä riskinhallinnan kansallisissa ja kansainvälisissä kysymyksissä. Osallistut myös ko. alueen kehittämis- ja arviointityöhön. Tuotat alasi osalta sisältöä asiantuntijaviestintään ja valmistelet lausuntoja sekä perusteluja niille. Tehtävä on uusi ja vastaat siinä analyysitoimintojen johtajalle.

Sinulla on kokemusta vakuutusalan analyysitehtävistä sekä alalle soveltuva matemaattinen tai tilastotieteen korkeakoulutus. Korkeatasoisen matemaattisen osaamisen lisäksi omaat aloitteellisen, kehittävän ja yhteistyöhakuisen toimintatavan. Viestit uskottavasti ja sujuvasti alasi kollegoiden sekä muiden työeläkevakuuttamisen kanssa työskentelevien kanssa myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää uudenlaista Telaa ja yhteiskunnallista asiantuntijavaikuttamista!

Selailemalla sivujamme saat kattavasti tietoja toiminnastamme.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Reijo Vanne (040 729 0252) varmimmin 9.8. klo 10–12 ja 13.8. klo 13–15 sekä Arespartnersin konsultti Pertti Leppäkoski (0400 623 115) varmimmin 9.8. ja 13.8. klo 9–11. Lähetä työhakemuksesi meille Arespartenersin palvelun kautta (Julkiset haut) ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi 19.8.2012 mennessä.