Kesäkuun uutiskirjeessä nuoret kertovat näkemyksiään työeläkejärjestelmästä

20.06.2018

Millaisena nuoret näkevät työeläkejärjestelmän? Miksi työeläkejärjestelmän ymmärrys on nuorisollekin tärkeää? Muun muassa näihin kysymyksiin saimme vastauksia työeläkevakuuttajien kesätyöntekijöiltä.

Uutiskirjeissämme on digitalisaatiota käsittelevä juttusarja. Tässä uutiskirjeessämme kerromme työeläkealan digitalisaation aiheuttamista haasteista alan säädöksille. Työeläkealalla käsitellään ihmisten terveydentilaan ja toimeentuloon liittyviä henkilötietoja, ja siksi tietosuoja ja tietoturva on otettava vakavasi. Edellisessä uutiskirjeessä käsiteltiin digitaalisten palvelujen tuomaa lisäarvoa työeläkevakuuttajille.

Kerromme myös EU:n ikääntymisraportin tiedoista. Raportti tarkastelee väestön ikääntymistä ja sen vaikutusta julkiseen talouteen sekä lakisääteisiin eläkkeisiin. Suomessa eläkemenot kasvavat maiden vertailussa hyvin maltillisesti.

Pääset myös tutustumaan kesäharjoittelijaamme Ella Okkoon, joka tahtoo tutustuttaa nuoret työeläkejärjestelmän toimintaan. Hänen mielestään Suomen työeläkejärjestelmän tarina on menestys.

Yllä mainitut artikkelit ovat luettavissa kokonaisuudessaan kesäkuun uutiskirjeestämme.

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi saat kirjeen jatkossa suoraan omaan sähköpostiisi kerran kuukaudessa.