Lokakuun uutiskirjeen aiheina vastuullisuus ja osaamisen uudistaminen

26.10.2018

Mitä vastuullisuus tarkoittaa työeläkevakuuttajille ja miten se näkyy toiminnassa? Miten työeläkekuntoutuksella jatketaan ihmisten työuria? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaamme lokakuun uutiskirjeessämme.

Vastuullisuus on ajankohtainen teema ilmastopaneeli IPCC:n julkaiseman raportin myötä. Vastuullisuuden valtavat ja arkisetkin asiat ovat merkittäviä työeläkevakuuttajille ja ne huomioidaan eri tavoin. Uutiskirje kertoo aiheesta lisää.

Työeläkevakuuttajilla on oma roolinsa työeläkekuntoutuksen kautta elinikäisessä oppimisessa. Myös me olemme mukana tässä työssä, koska tulevaisuudessa työelämä vaatii jatkuvaa oppimista.

Syntyvyys on laskenut Suomessa jyrkästi viime vuosina ja trendi näyttää jatkuvan tänäkin vuonna. Työperäistä maahanmuuttoa ja syntyvyyttä tarvitaan työikäisen väestön kasvuun. Miten maahanmuuttajat työllistyvät Suomessa?

Pinnalla-palstalla kerromme työelämän kehittämishankeista, joiden tavoitteena on pienentää työkyvyttömyyden kustannuksia vahvistamalla henkilöstön työkykyä pitkäjänteisesti ja ennakoivasti. Työkyvyttömyyden kustannukset ovat vuosittain julkisella sektorilla noin 3 miljardia euroa.

Yllä mainitut artikkelit ovat luettavissa kokonaisuudessaan lokakuun uutiskirjeestämme.

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi saat kirjeen jatkossa suoraan omaan sähköpostiisi kerran kuukaudessa.