Luottamus luo turvaa, toteaa kesäkuun uutiskirjeemme

17.06.2015

Eläketurvakeskuksen tuoreen tutkimuksen mukaan kansalaisten luottamus eläketurvaan ja eläkejärjestelmään on laskenut. Syynä tähän on arvioitu yleinen taloustilanne sekä kyselyn aikaan vielä keskeneräinen eläkeuudistus. Mutta miksi luottamus ylipäänsä on tärkeää? Tähän kysymykseen vastaa toimitusjohtajamme Suvi-Anne Siimes haastattelussaan, mikä on julkaistu tuoreessa uutiskirjeessämme.

Uutiskirje kertoo myös omasta tuoreesta selvityksestämme, joka koskee työeläkealan it-kuluja. Vuonna 2014 tietotekniikkaan käytettiin yhteensä noin 245 miljoonaa euroa. Työeläkealan tietojärjestelmien toimintavaatimuksista kertoo kehityspäällikkömme Mikael Kulikoff.

Muistutamme uutiskirjeen kautta vielä heinäkuussa koittavan SuomiAreenan eläke-tapahtumista, sekä jatkamme työeläkealan tyypillisiä ammatteja esittelevää juttusarjaamme. Vuorossa on tällä kertaa työhyvinvointiasioiden parissa työskentelevä tiimipäällikkö Taina Tuomi Kevasta.

Artikkelit ovat luettavissa kokonaisuudessaan kesäkuun uutiskirjeestä. Mikäli haluat uutiskirjeemme jatkossa suoraan omaan sähköpostiisi, käy liittymässä uutiskirjeen tilaajaksi.

Heinäkuussa uutiskirjeemme on kesätauolla, joten seuraava uutiskirje ilmestyy jälleen elokuussa.