Minne menet työelämä? Tule mukaan TwitterChatiin 18.3. klo 14.00

12.03.2019

Kokemus työelämän mielekkyydestä on parantunut aiempiin vuosiin verrattuna käy ilmi työolobarometrista. Myönteinen kehitys on näkynyt viime vuosiin asti myös työkyvyttömyyseläkkeiden laskuna. Tämä kehityssuunta kääntyi yllättäen viime vuonna, kun työkyvyttömyyseläkkeiden määrä nousi kahdeksalla prosentilla. Erityisesti tämä ilmeni alle 40-vuotiaiden ja yli 60-vuotiaiden siirtymisenä työkyvyttömyyseläkkeelle. Nyt pohditaan, miksi suunta muuttui ja mitä tekijöitä taustalta löytyy.

Jokaisen työpanosta ja työkykyä tarvitaan ikääntyvässä Suomessa. Jatkossa on entistä tärkeämpää, että työelämässä ollaan nykyistä pidempään. Viime kädessä työkyvyssä ja työhyvinvoinnissa on kyse jokaisen omasta kokemuksesta. Näitä näkemyksiä ja kokemuksia on tarkoitus jakaa TwitterChatissa.

Olemme kutsuneet dialogiin toimitusjohtajamme Suvi-Anne Siimeksen kanssa asiantuntijakeskustelijoiksi johtaja Pauli Forman Työterveyslaitokselta, hankejohtaja Margita Klemettin Työelämä 2020-hankkeesta ja tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufvan Sitrasta.

Tule keskustelemaan ja jakamaan vinkkisi, miten sinä parantaisit työelämää TwitterChattiimme maanantaina 18.3. klo 14.00-14.45.

Lisätietoa ja ohjeet dialogiin osallistumisesta www.tela.fi/twitterchat