Syyskuun uutiskirje kertoo eläkeratkaisun tuomista toimista ammatillisen kuntoutuksen tehostamiseksi

03.10.2014

Viime viikolla saavutetun eläkeratkaisun yhtenä tavoitteena on työurien pidentäminen. Nyt solmitussa sopimuksessa onkin kiinnitetty huomiota työnhakijoiden kuntoutuksen tehostamiseen ja sairauspoissaolojen vähentämiseen. Näistä muutoksista kertoo tarkemmin lakimiehemme Marja Koponen tuoreessa uutiskirjeessämme julkaistussa artikkelissa.

Samassa yhteydessä julkaisemme myös uuden työeläkekuntoutuksesta koostettujen kysymysten ja vastausten tietopaketin, sekä tuoreen videon kahdesta tarinasta koskien onnistunutta työeläkekuntoutusta.

Uutiskirjeemme kertoo myös asiantuntijalääkäreille laaditusta uudesta linjauksesta esteellisyystilanteita varten, sekä palaa viime viikkoisten Omenajuhliemme tunnelmiin kuvakoosteen muodossa.

Tällä kertaa uutiskirjeestämme löytyy myös telalaisen esittely, jossa vuorossa on edunvalvonnastamme vastaava johtaja Nikolas Elomaa.

Kaikki artikkelit ovat kokonaisuudessaan luettavissa syyskuun uutiskirjeestämme, joka poikkeuksellisesti julkaistiin näin lokakuun alkupäivinä. Mikäli haluat uutiskirjeemme jatkossa suoraan omaan sähköpostiisi, käy liittymässä uutiskirjeemme tilaajaksi.