Tela-blogi vastaa haasteeseen ja kertoo työeläkekuntoutuksesta

29.04.2014

Työeläkevakuuttaja työpaikan yhteistyökumppanina ja työeläkekuntoutuksen hyödyt ovat johtajamme Eero Lankian tuoreen blogikirjoituksen aiheina. Kyseessä on Työelämä 2020-hankkeen blogikampanjaan liittyvä vastaus haasteblogiin, jonka STM meille esitti. Haasteessa pyydettiin kertomaan työkyvyn ylläpitämisen keinoista ehkäistä henkistä kuormittumista työpaikalla.

”Työeläkevakuuttaja on tärkeä yhteistyökumppani työpaikoille erityisesti silloin kun työntekijän työssä jatkamista uhkaa työkyvyn menettäminen. Työeläkevakuuttajan lakisääteinen tehtävä on kustantaa tarkemmin määritellyissä tilanteissa ammatillista kuntoutusta, joka käytännössä tarkoittaa uudelleen koulutusta, työkokeilua tai työhönvalmennusta”, Lankia kirjoittaa.

Tela-blogi: Työkykyä työeläkekuntoutuksesta

Työelämä 2020 haasteblogi: Terveydelle haitallisen henkisen kuormituksen vähentäminen työssä

Olemme Telana mukana Suomen hallituksen Työelämä 2020 -hankkeessa, jonka tavoitteena on tehdä suomalaisesta työelämästä Euroopan parasta vuoteen 2020 mennessä. Blogikampanjassa eri organisaatiot kertovat omista näkökulmistaan, mitä ne tekevät paremman työelämän eteen ja haastavat toisia tekemään samoin.