Tela.fi on uudistunut!

21.06.2016

Verkkosivustomme Tela.fi on saanut uuden ilmeen. Uudistus selkeyttää sivustomme rakennetta ja helpottaa tiedon löydettävyyttä.

- Sivustomme on saanut runsaasti uutta sisältöä parin viime vuoden aikana, joten rakenteen uudelleenjärjestelylle oli tarvetta. Halusimme varmistaa, että kaikki käyttäjät löytävät tarvitsemansa tiedon sujuvasti, kertoo verkkopäätoimittajamme Marjut Vanha-aho.

Uusi sivustomme toimii myös responsiivisesti eli mukautuu käyttäjän päätelaitteen mukaiseksi.

- Mobiilikäyttö on myös Telan sivuilla koko ajan kasvussa, joten jatkossa puhelimella ja tabletilla surffaajat saavat entistä paremman käyttökokemuksen sivuillamme, Vanha-aho lupaa.

Myös sivuston ilme on uudistettu entistä visuaalisemmaksi. Ilmeen suunnittelusta vastasi graafinen suunnittelija Marko Myllyaho / TMI Marko Myllyaho. Sivustolla käytetyistä kuvituskuvista puolestaan on vastannut Jussi Jääskeläinen / Kobaia Design.

Sisältöinä yhä luotettavaa tietoa ja perusteltuja näkemyksiä

Sivustomme tarjoaa jatkossakin kattavaa tietoa niin Telan toiminnasta kuin työeläkealan ajankohtaisista teemoista. Lisäksi tarjoamme laajan kattauksen työeläkesijoituksiin liittyviä tilastoja ja analyyseja. Sivustomme nostaa myös esiin sosiaalisessa mediassa käytävää keskustelua, johon on helppo liittyä halutessaan mukaan.

- Lisäksi avasimme uutishuoneen, jonne kokoamme muun muassa kaikki uutisemme, tiedotteemme, blogimme ja uutiskirjeemme. Myös teemoittain kootut Q&A-tietopakettimme löytyvät uutishuoneen kautta, Vanha-aho kertoo.

Strategiamme mukaisesti tuotamme luotettavaa tietoa ja perusteltuja näkökulmia yhteiskunnallisen päätöksenteon tueksi. Jatkamme sisältöjemme kehittämistä ja syventämistä myös jatkossa.

Toivottavasti uusi sivustomme palvelee sinua entistä paremmin!