Telan analyysitoimintojen johtaja vaihtuu

07.05.2015

Analyysitoimintojemme johtaja vaihtuu syksyllä. Vaihdos liittyy laajempaan analyysitoimintojen uudelleenorganisoimiseen.

Analyysitoimintojemme johtajaksi on nimitetty 1.9.2015 lukien nykyinen matemaatikkomme Minna Lehmuskero. Nykyinen johtajamme Reijo Vanne siirtyy samasta päivästä lukien johtavan ekonomistin tehtävään. Osana uudelleenorganisointia laitamme myös hakuun matemaatikon ja analyytikon tehtävät.

Uusi johtaja vastaa myös uusista rekrytoinneista

Analyysitoimintojemme uudelleenjärjestelyn taustalla on useampia tekijöitä. Kaksi analyysitoimintojen asiantuntijaamme siirtyy tai on jo siirtynyt toisen työnantajan palvelukseen kevään ja loppukesän aikana.

Nykyinen analyysitoimintojemme johtaja Reijo Vanne on myös ilmoittanut halunsa jäädä eläkkeelle vuoden 2017 aikana. Lisäksi nykyinen strategiakautemme päättyy tämän vuoden lopussa.

Molemmat muualle siirtyvät asiantuntijamme ovat analyysitoimintojen yksiköstä. Analyysitoimintojen uudelleenjärjestely mahdollistaa sen, että uusista rekrytoinneista pääsee vastaamaan se henkilö, joka myös vastaa analyysitoimintojen johtamisesta tulevalla strategiakaudella. Samalla voidaan tarkistaa uusien rekrytoitavien profiileja tulevia tarpeitamme ajatellen.

Lisäksi nykyinen johtajamme voi jatkossa toivomuksensa mukaisesti keskittyä eläketalouteen kansantalouden, julkisen talouden ja kansalaisten elinvaiheiden näkökulmasta.

Matemaatikon ja analyytikon tehtävät tulevat avoimeen hakuun ensi viikolla.