Toukokuun uutiskirje muistuttaa sijoitustuottojen merkityksestä ja palaa Vapaaottelun tunnelmiin

14.05.2014

Työeläkevarojen sijoitustoiminnalla ja sijoitusten tuotoilla on entistä suurempi merkitys tulevien eläkkeiden maksamisessa, kun eläkemenot kasvavat. Sijoitustoiminnan tarkoituksena on turvata eläkkeet mahdollisimman matalalla työeläkemaksun tasolla. Tästä näkökulmasta katsoen on olennaista, että sijoitusten tuotoista ei makseta veroja useaan kertaan ja useaan paikkaan. Aiheesta tarkemmin kertoo toimitusjohtajamme Suvi-Anne Siimes tuoreessa uutiskirjeessämme.

Uutiskirje palaa myös viimeviikkoisen Vapaaottelun tunnelmiin. Vapaaottelussa keskustelua naisen työstä, tasa-arvosta ja työeläkkeistä kävivät kolmen tiimin voimin eri alojen edustajat. Pohdintaa käytiin muun muassa siitä, milloin naisen pitäisi miettiä omaa työeläkettään, ja miten omilla valinnoillaan voi vaikuttaa tulevaan vanhuudenturvaansa.

Lisäksi uutiskirje kertoo työeläkesijoittajien uusista mahdollisuuksista asuntosijoittamiseen, sekä esittelee totuttuun tapaan yhden toimistomme asiantuntijoista. Vuorossa tällä kertaa on laskentatoimen asiantuntijamme Mikael Kronholm.

Lue artikkelit kokonaisuudessaan toukokuun uutiskirjeestä.

Halutessasi voit myös tilata uutiskirjeen ilmestymään jatkossa suoraan omaan sähköpostiisi.