Toukokuun uutiskirje selvittää tulevaisuuden sijoituskohteita

21.05.2019

Työeläkevarojen sijoittaminen on entistä tärkeämpää eläkejärjestelmän kestävyydelle. Pitkän noususuhdanteen jälkeen alalla varaudutaan nyt useamman vuoden kestävään matalampien tuottojen aikaan. Mihin työeläkevakuuttajat suunnittelevat sijoittavansa seuraavaksi? Mistä löytyvät uudet kehittyvät alat ja alueet, joihin sijoittamalla suomalaisten eläkkeet tulevaisuudessa turvataan? Näihin kysymyksiin vastaavat sijoitusjohtajat Ari Huotari Kevasta ja Reima Rytsölä Varmasta tänään julkaistussa uutiskirjeessämme.

Pureudumme uutiskirjeessä myös Euroopan talous- ja rahaliiton kriisinhallintaan. EMU selvisi eurokriisistä, mutta rikkoi samalla omia sääntöjään. Nyt kehityksen suunnasta eripuraisten EU-maiden on pakko kehittä kriisinhallintamekanismeja ennen seuraavan talouskriisin puhkeamista.

Lisäksi palaamme vielä viime viikkoisen Eläkeroastin tunnelmiin. Millaisia näkemyksiä kuultiin työeläkejärjestelmän luotettavuudesta, kestävyydestä ja eläkevarojen sijoittamisesta, kun kysymykset esitti hiillostava roastaaja? Tilaisuuden voi halutessaan katsoa kokonaisuudessaan myös verkkotallenteena.

Toukokuun uutiskirjeestä voit lukea yllä mainitut artikkelit kokonaisuudessaan. Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi saat kirjeen jatkossa omaan sähköpostiisi kerran kuukaudessa.