Työeläkevakuuttajien tilinpäätöstietojen julkaisu on alkanut

12.02.2016

Työeläkevakuuttajat ovat alkaneet julkaista tietoja vuoden 2015 tilinpäätöksestään. Osa toimijoista on julkaissut vasta ennakkotiedot, osa taas jo varsinaiset tilinpäätöstiedot. Olemme myös aloittaneet verkkosivuillamme julkaistavien sijoitusjakauma- ja tuottotietoja kuvaavien taulukoiden täytön.

Julkaisemme sivuillamme seitsemän suurimman työeläkesijoittajan tiedot sitä mukaa, kun he tiedottavat tilinpäätöksistään. Taulukoissa olevat ennakkotietoihin perustuvat luvut on merkitty erikseen, ja ne vahvistuvat varsinaisten tilinpäätösten myötä. Kaikki seitsemän suurinta työeläkesijoittajaa julkaisevat tilinpäätöksensä viikon 11 loppuun mennessä.

Sijoitusjakauma- ja tuottotiedot löytyvät Työeläkevakuuttajakohtaiset osavuositiedot -sivultamme.

Kunkin työeläkevakuuttajan julkaisemat tulostiedotteet löytyvät myös Suurimpien jäsenten osavuosiraportit -uutiskanavastamme. Tarkemmat tiedot löytyvät kunkin työeläkevakuuttajan omilta verkkosivuilta.

Sivuiltamme löytyy myös jäsentemme tulosjulkistuskalenteri, josta löytyy tiedossa olevat ajankohdat kunkin toimijan tulostietojen julkaisuista. Päivitämme kalenteria sitä mukaa, kun ajankohdat tarkentuvat.