Uudistumme kohti seuraavaa strategiakautta

27.11.2015

Toimintomme ja työtapamme ovat uudistuneet syksyn aikana monin eri tavoin.

Muutimme marraskuussa uusiin tiloihin Autotaloon Helsingin Kamppiin. Luovuimme muuton myötä työhuoneista ja siirryimme toimiston sisäistä yhteistyötä ja tiedonkulkua tukeviin monitoimitiloihin. Samalla tilankäyttömme tehostui merkittävästi. Muuttomme tavoitteena onkin tehostaa työskentelyämme ja parantaa kustannustehokkuuttamme.

Uudistimme myös organisaatiotamme pienimuotoisesti syyskuun alusta lukien. Organisaatiomme vastaa nyt toimintamme ydinprosesseja, joita ovat sisällöntuotanto, jakelu ja yhteiset palvelut. Viestintätiimiin yhdistettiin yhteiskunnallinen koulutus ja sidosryhmätyö (jakelua), lisäksi kuntoutus- ja valmiusasiat siirtyivät osaksi edunvalvontatiimiä (sisällöntuotantoa) ja kehittämis- ja it-asiat osaksi analyysitiimiä (sisällöntuotantoa).

Meillä on juuri tullut auki kaksi vakituista työpaikkaa, yhteiskuntasuhteiden päällikön tehtävä ja juristin tehtävä. Lisäksi avoinna on viestinnän suunnittelijan määräaikainen tehtävä. Rekrytoinneilla ja tiimimuutoksilla varaudumme vuonna 2016 eteemme tuleviin eläköitymisiin ja perhevapaaseen.

Uudistuminen on osa siirtymistämme uudelle strategiakaudelle. Nykyinen strategiakautemme päättyy tämän vuoden lopussa. Uusi strategiakautemme ulottuu vuosille 2016-2019. Viemme uuden strategiakautemme teemat hyväksyttäväksi hallitukseemme joulukuussa.

Lisätietoja:

Haemme joukkoomme yhteiskuntasuhteiden päällikköä, juristia sekä viestinnän suunnittelijaa