Instagram tarjoaa kurkistuksia Telaan

20.10.2015

Miltä telalaisten arki näyttää? Otimme käyttöömme Instagramin, jotta voimme kertoa myös kuvin, mitä meillä Telassa tapahtuu.

Instagramin kautta voi kurkistaa, millaista on telalaisten työskentely ja toiminta. Instagram on aikaisempia rennompi kanava sosiaalisen median ympäristössämme. Sen avulla haluamme tutustuttaa seuraajat henkilökuntaamme ja työhömme. Osalliseksi arjestamme pääsee lataamalla puhelimeen Instagram-sovelluksen ja ryhtymällä seuraamaan meitä.

Tela somessaKuva: Toimisto

Tietoa työstämme löytää jo monelta sosiaalisen median kanavalta. Facebookissa ja Linkedinissä kerromme omasta toiminnastamme.

Twitterissä puolestaan jaamme tietoa ja osallistumme keskusteluun työeläkealasta ja -järjestelmästä. Telalaisista löytyy myös Twitter-lista, jonka avulla on helppo seurata henkilöstömme twiittejä.

SlideShareen päivitämme asiantuntijoidemme esityksiä työeläkejärjestelmään ja -alaan liittyvistä aiheista. Uusimpana esityksenä sieltä löytyy käynnissä olevan alueellisen työeläkekoulukiertueemme luentoaineisto, jossa käydään läpi työeläkejärjestelmän perusteita ja rahoitusta.

Youtube-kanavaltamme voi tutustua esimerkiksi työeläkekuntoutuksen vaikuttavuuteen videolla Kaksi tarinaa työeläkekuntoutuksesta.