Gå till innehållet

Maija Schrall

Statistikplanerare

fornamn.efternamn@tela.fi

Vem?

Jag kom till Tela på 1990-talet och är för närvarande till tjänsteåren den äldsta på Tela. Före jag blev anställd på Tela var jag drygt ett år inom bankbranschen. Som statistikplanerare arbetar jag med Telas olika statistiker. Till mitt arbete hör också statistikutveckling. Därtill deltar jag i utveckling och underhåll av Telas interna system. Till min utbildning är jag studentmerkonom.

Ansvarsområden

  • Datakommunikation i anslutning till statistikproduktion och kontakter till medlemmarna
  • Utveckling av statistikproduktionen
  • Uppdatering av statistikbilder i anslutning till arbetspensionsekonomi på webbplatsen
  • Upprätthållande av statistikdatabasen

Fråga mig

  • Om du inte hittar information i anslutning till statistik på vår webbplats

Pensionssystemet är som ett paraply – det ger skydd i olika skeden och situationer i livet.

Maija Schrall, Statistikplanerare

På fritiden:

På fritiden vistas jag på stugan och ute i naturen. Det är avkopplande att plocka bär och svamp och bara vandra i skogen. Till min fritid hör också teater, konserter och bio samt läsning.

Sagt av kollegerna:

”Maija utstrålar en solid säkerhet som kommit med tjänsteåren, hon känner huset och branschens historia. Maija är en noggrann, omsorgsfull och lugn expert som har hand om Telas statistik med erfaren och säker hand. Maija har sinne för humor, hon är vänlig och alltid på gott humor – som morgonpigg är hon alltid bland de första på kontoret! Det är så trevligt att dricka sitt morgonkaffe med Maija och förundra sig över världens gång.”