Siirry sisältöön

Maija Schrall

Tilastosuunnittelija

etunimi.sukunimi@tela.fi

Kuka?

Olen tullut Telaan 1990-luvulla ja olenkin tällä hetkellä virkaiältäni vanhin telalainen. Ennen Telaan tuloa olin reilun vuoden pankkialalla. Tilastosuunnittelijana työskentelen Telan eri tilastojen parissa. Tilastoinnin kehittäminen kuuluu myös työhöni. Lisäksi olen mukana Telan sisäisten järjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa. Koulutukseltani olen ylioppilasmerkonomi.

Vastuualueet

  • Tilastotuotantoon liittyvä tietoliikenne ja jäsenten suuntaan tapahtuva yhteydenpito
  • Tilastotuotannon kehittäminen
  • Työeläketalouteen liittyvien tilastokuvien päivittäminen verkkosivuille
  • Tilastotietokannan ylläpito

Kysy minulta

  • Jos et löydä tilastoihin liittyvää tietoa verkkosivuiltamme

Eläkejärjestelmä on kuin sateenvarjo – se suojaa eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa.

Maija Schrall, Tilastosuunnittelija

Vapaa-ajalla:

Vapaa-aikaa vietän mökillä sekä luonnossa liikkuen. Marjojen ja sienien kerääminen ja ihan vain metsässä samoilu on rentouttavaa. Teatteri, konsertit ja elokuvat sekä lukeminen kuuluvat myös vapaa-aikaani.

Työkavereiden sanomaa:

”Maijan tekemisissä on virkaiän tuomaa varmuutta, hän tuntee talon ja alan historian. Tarkka ja huolellinen Maija on rauhallinen asiantuntija, joka pyörittää tilastoja kokemuksella ja varmalla otteella. Huumorintajuinen, ystävällinen ja aina hyväntuulinen Maija on ihana aamuvirkku – aina ensimmäisten joukossa toimistolla! Maijan kanssa on niin mukava juoda aamukaffet ja päivitellä maailman menoa.”

Kirjoituksiani

Tilinpäätösliitteen kehitys

Toimistomme kirjahyllyssä on arkistomappi, jonka kyljessä lukee: Älä ikinä hävitä näitä. Mappi sisältää työeläkeyhtiöiden ja -laitosten tilinpäätöstietoja. Vanhimmat tiedot ovat…

Työeläkealan muutokset näkyvät siirtoliikkeessä

Yksityisten alojen työnantajilla on velvollisuus järjestää työeläketurva työntekijöilleen. Eläketurvan voi käytännössä ottaa joko työeläkeyhtiöstä, eläkesäätiöstä tai -kassasta. Myös yrittäjällä on…