Siirry sisältöön

Tilaa uutiskirjeitämme

Uutiskirjeistämme voit lukea ajankohtaisia artikkeleita työeläkealalta ja työeläkkeestä sekä Telan toiminnasta. Tarjolla on kaksi erilaista kirjettä: uutiskirje ja eläkeinfokirje. Kirjeiden sisällöistä vastaa viestintämme.

Uutiskirje kokoaa alan ajankohtaiset aiheet

Noin kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme kokoaa työeläkejärjestelmään liittyvät ajankohtaiset uutiset ja artikkelit.

Lisäksi kerromme omasta toiminnastamme ja näkökulmistamme ajankohtaisiin teemoihin.

Tilaa uutiskirje osoitteesta uutiskirje.tela.fi .

Voit tutustua ohessa uusimman uutiskirjeemme sisältöihin:

Uutiskirje on suunnattu kaikille työeläkealan ajankohtaisista asioista kiinnostuneille.

Eläkeinfokirje tarjoaa perustietoa työeläkkeestä ja työeläkejärjestelmästä

Eläkeaiheinen infokirjeemme kokoaa perustietoa työeläkkeestä ja työeläkejärjestelmästä. Millaisten periaatteiden varaan työeläkejärjestelmämme rakentuu, ja mitä nämä periaatteet tarkoittavat palkansaajalle käytännössä? Entä miltä työelämän ajankohtaiset ilmiöt näyttävät eläkevinkkelistä? Näihin kysymyksiin eläkeinfokirjeemme pyrkii vastaamaan selvästi ja ytimekkäästi.

Voit tutustua ohessa uusimman eläkeinfokirjeen sisältöihin:

Eläkeinfokirje on suunnattu kaikille eläketietoudesta kiinnostuneille ja erityisesti ammattiliittojen aktiiveille. Kirje ilmestyy 2–4 kertaa vuodessa.

Kirjeiden eettiset säännöt

Uutiskirjeiden lähettäjänä on Tela. Kirjeiden sisällöistä vastaa viestintämme. Kokoamme kirjeisiin ajankohtaista tietoa edellä kuvatuista teemoista ja lähetämme kirjeitä korkeintaan kerran kuussa.
Uutiskirjeemme eivät tuota vastaanottajan sähköpostiin roskapostia.

Uutiskirjeiden lähetystapa

Uutiskirjeemme luettavuudesta on huolehdittu testaamalla sen toiminta yleisimmillä selaimilla ja eri vastaanottovälineillä teknisen toteuttajan Liana Technologies’n toimesta. Uutiskirjeet voi halutessaan lukea myös verkossa kirjeistä löytyvän linkin kautta.

Uutiskirjeitä varten on tilaajarekisteriimme tallennettu vastaanottajasta nimi, sähköpostiosoite ja organisaatio. Uutiskirjeemme sisältävät linkin, josta voi peruuttaa tilauksen ja poistua kirjeen jakelusta. Tutustu tarkemmin tietosuojaselosteeseemme:

Ympäristö- ja yhteiskuntavastuu

Uutiskirje on ekologinen tapa vastaanottaa tietoa Telasta ja työeläkejärjestelmän ajankohtaisista aiheista. Uutiskirjepalvelumme toimittaja Liana Technologies on valittu huolella. Se on kotimainen palveluntuottaja, joka toimii Suomen lainsäädännön alla.

Uutiskirjeiden laatu

Uutiskirjeissä tiedotamme Telan ja työeläkealan ajankohtaisista asioista. Uutiskirjeemme eivät sisällä kaupallista mainontaa. Tuotamme sisällön itse ja huolehdimme tietosisältöjen ajantasaisuudesta ja täsmällisyydestä.