Siirry sisältöön

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeestämme voit lukea ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita työeläkealalta sekä työeläkejärjestemään liittyvistä keskustelunaiheista.

Lisäksi uutiskirjeemme tarjoaa perustietoa työeläkkeistä ja Telan näkökulmia pinnalla oleviin teemoihin.

Uutiskirje on suunnattu kaikille työeläkealan ajankohtaisista asioista ja eläketietoudesta kiinnostuneille. Kirje ilmestyy noin 4-6 kertaa vuodessa. Kirjeen sisällöistä vastaa viestintämme.

Tilaa uutiskirje osoitteesta uutiskirje.tela.fi .

Tutustu aikaisempiin kirjeisiin

Uutiskirjepalvelun toimittajavaihdoksen vuoksi aiemmat kirjeemme eivät enää ole saatavilla.

Kirjeen eettiset säännöt

Uutiskirjeen lähettäjänä on Tela. Kirjeen sisällöistä vastaa viestintämme. Kokoamme kirjeisiin ajankohtaista tietoa edellä kuvatuista teemoista ja lähetämme kirjeen noin 4-6 kertaa vuodessa.

Uutiskirjeemme ei tuota vastaanottajan sähköpostiin roskapostia.

Uutiskirjeen lähetystapa

Uutiskirjeemme luettavuudesta on huolehdittu testaamalla sen toiminta yleisimmillä selaimilla ja eri vastaanottovälineillä. Uutiskirjeet voi halutessaan lukea myös verkossa kirjeestä löytyvän linkin kautta.

Uutiskirjettä varten on tilaajarekisteriimme tallennettu vastaanottajasta nimi, sähköpostiosoite ja organisaatio. Uutiskirjeemme sisältävät linkin, josta voi peruuttaa tilauksen ja poistua kirjeen jakelusta. Tutustu tarkemmin tietosuojaselosteeseemme:

Ympäristö- ja yhteiskuntavastuu

Uutiskirje on ekologinen tapa vastaanottaa tietoa Telasta ja työeläkejärjestelmän ajankohtaisista aiheista. Uutiskirjepalvelumme toimittaja on valittu huolella.

Uutiskirjeen laatu

Uutiskirjeessä tiedotamme Telan ja työeläkealan ajankohtaisista asioista. Uutiskirjeemme eivät sisällä kaupallista mainontaa. Tuotamme sisällön itse ja huolehdimme tietosisältöjen ajantasaisuudesta ja täsmällisyydestä.