Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Täältä löydät toimistomme ja henkilöstömme yhteystiedot sekä laskutustietomme. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tela.fi.

Toimistomme

Katuosoite:
Salomonkatu 17 B
00100 Helsinki
Käynti 3.krs

Sähköposti: tela@tela.fi

Laskutustiedot

Toivomme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Pyydämme myös huomioimaan, että laskulla on viitteenä tilaajan nimi.

Nimi: Työeläkevakuuttajat TELA ry
Verkkolaskutus osoite (OVT-tunnus): 003702024911
Välittäjä: Basware Oyj
Välittäjän OVT: 003705925424
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Paperiset laskut pyydämme toimittamaan osoitteeseen:

Työeläkevakuuttajat TELA ry
PL 5298
00021 LASKUTUS

Tämä laskutusosoite on tulostettava myös itse laskuun kirjekuoren lisäksi.

Y-tunnuksemme on 0202491-1.

Tarkemmat saapumisohjeet

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Kampissa, Autotalossa. Meille on siis helppo saapua eri kulkuvälineillä.

Saapuminen kävellen tai pyörällä
Reittiohjeet saat HSL:n reittioppaasta. Pyörätelineet sijaitsevat osoitteesta Runeberginkatu 3, Ravintola Factoryn edessä.

Saapuminen metrolla tai raitiovaunulla
Kampin metroaseman sisäänkäynti sijaitsee Autotaloa vastapäätä. Raitiovaunulinjojen Kampintorin pysäkki löytyy myös Autotalon läheisyydestä, Malminrinteeltä. Aikataulut löytyvät HSL:n reittioppaasta.

Saapuminen bussilla
Useita Helsingin sisäisen liikenteen linjoja kulkee Autotalon vierestä tai ajaa Kampin terminaaliin. Linja-autoliikenteen aikataulut löytyvät HSL:n reittioppaasta.

Saapuminen autolla
Mikäli saavut toimistollemme omalla autolla, on auto helpoin pysäköidä Autotalon yhteydessä sijaitsevaan pysäköintihalliin, P-Autotaloon. Sisäänajo pysäköintihalliin tapahtuu osoitteesta Runeberginkatu 3, ja parkkihalli sijaitsee kerroksessa -1. Tarkemmat tiedot pysäköinnistä ja sen hinnoista löytyvät EuroParkin verkkosivuilta. Ajo-ohjeet löytyvät esimerkiksi GoogleMaps-palvelun avulla.

Henkilöstömme