Infokirjeen lähettäjänä on Tela. Tuotamme infokirjeeseemme perustietoa työeläkkeestä ja työeläkejärjestelmästä. Kirjeen sisällöstä vastaa viestintämme.

Infokirjeemme vastaanottajana

Vastaanottaja saa tietoa työeläkkeestä ja työeläkejärjestelmän perusteista neljä kertaa vuodessa. Infokirjeemme ei tuota sähköpostiisi roskapostia.

Infokirjeemme lähetystapa

Infokirjeemme luettavuudesta on huolehdittu testaamalla sen toiminta yleisimmillä selaimilla ja eri vastaanottovälineillä teknisen toteuttajan Koodiviidakon toimesta. Kirjeen voi halutessaan lukea myös verkossa kirjeestä löytyvän linkin kautta.

Kirjettä varten on osoiterekisteriimme tallennettu vastaanottajasta nimi, sähköpostiosoite, organisaatio ja mahdollisesti titteli sekä jäsenyys ammattiliitossa mikäli tilaaja haluaa sen kertoa. Infokirjeemme sisältää linkin, josta voi peruuttaa tilauksen ja poistua uutiskirjeen jakelusta. Tutustu tarkemmin tietosuojaselosteeseemme.

Ympäristö- ja yhteiskuntavastuu

Uutiskirje on ekologinen tapa vastaanottaa tietoa. Uutiskirjepalvelumme toimittaja Koodiviidakko on valittu huolella. Se on kotimainen palveluntuottaja, joka toimii Suomen lainsäädännön alla.

Infokirjeen laatu

Infokirjeessä kerromme työeläkkeen perusperiaatteista ja työelämän ilmiöistä. Kirjeemme ei sisällä mainontaa. Tuotamme sisällön itse. Sisältö on laadukasta ja ajantasaista sekä antaa lisäarvoa vastaanottajalle, sillä kirjeen sisältö ei ole yksi yhteen verkkosivustomme kanssa.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.