Esittelyssä Jenni Tikkanen

31.03.2016

Jenni Tikkanen aloitti viestinnän suunnittelijan sijaisena helmikuussa. Hän vastaa muun muassa tapahtumista, markkinointiviestinnästä ja visuaalisesta sekä sisäisestä viestinnästä.

Millainen on työhistoriasi?Kuva: Jenni Tikkanen

Tulin Telaan Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:stä, jossa työskentelin kolmisen vuotta tiedottajana. Sitä edeltävä työurani on värikäs ja kansainvälinen, mukaan mahtuu työkokemusta Espanjassa, Englannissa ja Saksassa. Työhöni on sisältynyt mm. mediaseurantaa, englannin opettamista, kokemusta hotelli- ja ravintola-alalta ja asiakaspalvelusta.

Miksi hait Telan viestinnän suunnittelijan sijaisuutta?

Halusin pysytellä yhteiskunnallisesti merkittävissä teemoissa, mutta tehdä uuden aluevaltauksen. Tarkasteltuani yhteiskuntaa ja hyvinvointia ehkäisevän päihdetyön näkökulmasta työeläkeala on kutkuttava hyppäys laajemmille vesille. Ihmisten toimeentuloon ja muuttuvaan työelämään liittyvät kysymykset kiinnostavat minua ja haluan olla mukana edistämässä niitä viestinnän keinoin.

Mitä työsi sisältää?

Tehtäviini kuuluvat muun muassa sisäinen viestintä, tilaisuusjärjestelyt sekä markkinointiviestintä.

Mikä työeläkealassa sinua kiehtoo?

Työeläkealalla pysyy upeasti ajan tasalla monista yhteiskunnallisesti merkittävistä prosesseista ja keskusteluista. Ihmisten työurat, työkyky ja toimeentulo sekä työelämän muutos ovat teemoja, joiden parissa haluan työskennellä. Opintojeni kautta minua kiinnostaa myös poliittiseen päätöksentekoon vaikuttaminen kansallisella ja EU-tasolla.

Mikä motivoi sinua työssäsi?

Ajatus siitä, että työlläni on merkitystä suomalaiselle yhteiskunnalle, antaa minulle loputtomasti energiaa. Minua innostaa mahdollisuus ottaa haltuun laajoja ja vaikeitakin asiakokonaisuuksia. Olen täpinöissäni siitä, mitä kaikkea uutta olen jo oppinut tiimini jäseniltä ja Telan asiantuntijoilta.

Mitä teet vapaa-aikanasi?

Työpäivän jälkeen minut löytää todennäköisimmin toimiston kulman takaa kuntosalilta. Harrastan monipuolisesti liikuntaa aina tanssista murtomaahiihtoon. Olen erilaisten ja erikielisten medioiden suurkuluttaja, tuoreimpiin ihastuksiini kuuluvat äänikirjat.