Esittelyssä Leena Vuorenmaa

27.03.2018

Leena Vuorenmaa aloitti viestinnän suunnittelijan sijaisena maaliskuussa. Hän vastaa mm. media- ja sidosryhmäviestinnästä.

Kuva: Leena Vuorenmaa

Millainen on työhistoriasi?

Olen työskennellyt yli 15 vuotta viestinnän asiantuntijana eri yhteisöissä, ml. Suomen Syöpäyhdistys, sosiaali- ja terveysministeriö, Aalto-yliopisto, Pardia, ja viestintätoimisto. Nyt viimeisimpänä olin "aidan toisella puolella" eli kirjoitin freenä juttuja lehtiin.

Miksi hait Telan viestinnän suunnittelijan sijaisuutta?

Tehtävä ja ala sopivat mainiosti taustaani ja kiinnostivat minua. Halusin myös oppia jotain uuttakin. Lisäksi olin juuri nyt haku päällä.

Mitä työsi sisältää?

Tehtäviini kuuluvat mm. media- ja sidosryhmäviestintä, sisällöntuotanto eri kanaviin ja muut vies-tinnän vaihtelevat ja monipuoliset tehtävät.

Mikä työeläkealassa sinua kiehtoo?

Minua motivoi työssä sisällöt, ja olen hieman idealisti: tahdon työskennellä tärkeiden asioiden puo-lesta viestinnän keinoin. Eläkkeethän koskettavat meitä kaikkia, ja kyse on yhteiskunnallisesti mer-kittävistä asioista. Työ Telassa tarjoaa tähän erinomaisen näköalapaikan.

Mikä motivoi sinua työssäsi?

Edellä mainitun lisäksi minua motivoivat haastavat ja kiinnostavat työtehtävät, uuden oppiminen, sekä suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely. Arvostan myös mukavaa työyhteisöä ja -kavereita.

Mitä teet vapaa-aikanasi?

Vapaa-aika kuluu 9-vuotiaan pojan tai ystävien kanssa. Harrastan kulttuuria: musiikki, teatteri, taide, kaikki kiinnostavat. Lisäksi pidän ulkoilusta, käyn juoksulenkeillä ja fillaroin paljon. Nautin myös opiskelusta, ja jo työnkin takia tietoja sekä taitoja on päivitettävä säännöllisesti. Tällä hetkellä ei ole mitään isompaa kokonaisuutta kesken, mutta ehkä syksyllä siihen löytyisi taas aikaa.