Esittelyssä Tiina Nurminen

27.11.2014

Toimistosihteeri Tiina Nurminen on työskennellyt vuodesta 1984 Telassa. Hän ottaa vastaan toimistolle tulevat vieraat, sillä hänen työhönsä kuuluu aula- ja kokouspalveluista sekä puhelinvaihteen hoitaminen.

Mitä työsi sisältää? Kuva: Tiina Nurminen

Olen kolmenkymmenen vuoden aikana nähnyt miten työelämä on muuttunut. Osoitteita kirjoitin ennen kirjoituskoneella. Tekniikan kehittymisen myötä on tullut tietokoneet ja kännykät. Aiemmin työhöni kuului enemmän juoksevia asioita ja lähetin hommia. Nyt huolehdin kokouspalveluista ja puhelinvaihteen hoidosta. Sujuvoitan toimiston arkea hoitamalla muun muassa postin, kukkien kastelun ja autan materiaalien kokoamisessa.

Mikä työssäsi motivoi sinua?

On kiva, kun voi käydä töissä ja kaikki päivät ovat erilaisia. Pidän siitä, että voin valmistautua esimerkiksi suunnittelemalla kokousjärjestelyt hyvissä ajoin.

Millaista on työskennellä Telassa?

Mukavaa on nähdä, että meillä viihdytään. Työelämä on aika hektistä. Välillä käyn kutsumassa työkavereita kahville, jotta he tauottaisivat työtään ja lepuuttaisivat siinä samalla aivojaan.

Mitä teet vapaa-aikanasi?

Teen pitkiä kävelylenkkejä säännöllisesti ja jumppaan. Innostun välillä neulomaan pipoja ja kaulaliinoja. Käyn hoitamassa serkun poikaa. Olen aina tehnyt monen tuhannen palan palapelejä, joten niiden parissa vierähtää myös aikaa. Luen paljon ja monipuolisesti. Samalla kertaa saattaa luvun alla olla neljäkin kirjaa. Viimeisimpinä olen lukenut Mestariravureista ja Usain Boltin elämäkerran. Erikoisempi lukuelämys oli Fredrik Backmanin teos Mies, joka rakasti järjestystä.