Esittelyssä Turkka Sinisalo

13.09.2021

Turkka Sinisalo aloitti yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntijanamme kesäkuussa. Sinisalon tehtäviin Telassa kuuluu muun muassa nuoriso- ja opiskelijajärjestöyhteistyön ylläpito sekä yhteiskunnallisen vaikuttamistyön suunnittelu ja kehittäminen.

Turkka Sinisalo
Turkka Sinisalo on kuulunut Telan vahvuuteen kesäkuun puolivälistä lähtien.

Kuka?

Yhteiskunnalliset asiat ovat vieneet minua jo varhain. Olen kolunnut pitkään opiskelijapolitiikan saralla sekä käsitellyt sosiaali- ja terveydenhuollon kysymyksiä työssä, vapaa-ajalla ja opinnoissa. Toiminut muun muassa mielenterveysjärjestöjen Mielenterveyspoolin hankepäällikkönä, Suomen ylioppilaskuntien liiton sosiaalipolitiikan asiantuntijana sekä Kokoomusopiskelijoiden pääsihteerinä.

Vastuualueet?

  • nuoriso- ja opiskelijajärjestöyhteistyö
  • yhteiskunnallisen vaikuttamistyön suunnittelu ja kehittäminen
  • sidosryhmätyö
  • työkyky- ja kuntoutusasiat, yhteyshenkilönä Telan Työkyvyttömyysasioiden asiantuntijaryhmässä

Vapaa-ajalla?

Vapaa-ajalla olen mieluiten hyvän kirjan ääressä. Käsistäni löytää todennäköisemmin maailmankirjallisuuden uutuuksia tai mielenkiintoisen tietokirjan, yleensä yhteiskunnallisista aiheista. Lisäksi rentoudun mielelläni lähiluonnossa tai uimahallissa. Penkkiurheilen aktiivisesti erityisesti jääkiekon ja TPS:n tahdissa. Ajan viettäminen perheen ja ystävien kanssa antavat myös sisältöä vapaa-aikaani.

Jos sinun täytyisi kiteyttää eläkejärjestelmä yhteen mietelauseeseen?

Eläkejärjestelmä on kuin Huuhkajien arvokisapaikka eli eri sukupolvien yhteinen unelma.

Ota yhteyttä!

Turkka Sinisalo

p. 044 493 1882

Twitterissä: @TurkkaSinisalo