Sukupolvet kohtaavat työelämäkeskustelussa SuomiAreenalla

16.06.2015

SuomiAreenalla keskustellaan heinäkuussa työelämästä uran eri vaiheissa ja tanssahdellaan Dannyn tahdissa Eläkediskossa. Olemme mukana Porissa sosiaali- ja terveysministeriön, Kevan ja Eläketurvakeskuksen kanssa järjestämässä eläkealan yhteisiä tilaisuuksia 15.-16.7.

Järjestämme yhdessä Kevan kanssa keskustelutilaisuuden Nuoruuden notkeutta, keski-iän ketteryyttä ja työuran lopun viisautta. Keskustelussa pohditaan, mitä muuttuva työelämä nyt ja tulevaisuudessa edellyttää työntekijältä uran eri vaiheissa.

Aiheesta ovat mukana keskustelemassa muusikko Danny, viestintäkouluttaja Marco Bjurström, opiskelija Heikki Isotalo, mindfullness meditaatio -ohjaaja Anna Laurin, toimitusjohtaja Jukka Männistö, opettaja Anu Pusa ja toimitusjohtajamme Suvi-Anne Siimes. Keskustelun juontaa toimittaja Baba Lybeck.

Keskustelua voi tulla seuraamaan torstaina 16.7. klo 14 alkaen SuomiAreena –pihalle osoitteeseen Antinkatu 2.

Keskustelun siivittämänä voi siirtyä tanssimaan itsensä vetreään loma- ja työkuntoon Eläkediscossa. Discomenoa vauhdittavat Danny ja Marco Bjuström. Tanssijalan vipattaessa kannattaa suunnata 15.45 alkaen Telttaravintola Soul Kitcheniin Jazzkadulle. Discon järjestävät kanssamme sosiaali- ja terveysministeriö, Keva ja Eläketurvakeskus.

Lisäksi Eläketurvakeskus sekä sosiaali- ja terveysministeriö järjestävät SuomiAreenalla eläkeuudistuksesta kyselytunnin keskiviikkona 15.7. klo 10.30.

Kyselytunnilla tulevasta eläkeuudistuksesta ovat kansalaisten kysymyksiin vastaamassa ylijohtaja Outi Antila sosiaali- ja terveysministeriöstä, toimitusjohtaja Jukka Männistö Kevasta, johtava asiantuntija Vesa Rantahalvari EK:sta, toimitusjohtaja Jukka Rantala Eläketurvakeskuksesta ja eläke- ja työura-asioiden päällikkö Katja Veirto SAK:sta. Keskustelun juontavat Mikko Kuustonen ja Anna Perho.

Sosiaalisessa mediassa työeläkealan tapahtumia voi seurata ja osallistua keskusteluun #EläkeAreena ja #SuomiAreena –tunnisteilla.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

SuomiAreenan ohjelma