Uutiskirjeen lähettäjänä on Tela. Tuotamme uutiskirjeeseemme ajankohtaista tietoa ja näkökulmia sekä omasta toiminnastamme että työeläkealalta. Uutiskirjeen sisällöstä vastaa viestintämme.

Uutiskirjeemme vastaanottajana

Vastaanottaja saa tietoa työeläkealasta noin kerran kuukaudessa. Uutiskirjeemme ei tuota sähköpostiisi roskapostia.

Uutiskirjeemme lähetystapa

Uutiskirjeemme luettavuudesta on huolehdittu testaamalla sen toiminta yleisimmillä selaimilla ja eri vastaanottovälineillä teknisen toteuttajan Koodiviidakon toimesta. Uutiskirjeen voi halutessaan lukea myös verkossa kirjeestä löytyvän linkin kautta.

Uutiskirjettä varten on osoiterekisteriimme tallennettu vastaanottajasta nimi, sähköpostiosoite, organisaatio ja mahdollisesti titteli. Uutiskirjeemme sisältää linkin, josta voi peruuttaa tilauksen ja poistua uutiskirjeen jakelusta. Tutustu tarkemmin tietosuojaselosteeseemme.

Ympäristö- ja yhteiskuntavastuu

Uutiskirje on ekologinen tapa vastaanottaa tietoa Telasta ja työeläkealan ajankohtaisista aiheista. Uutiskirjepalvelumme toimittaja Koodiviidakko on valittu huolella. Se on kotimainen palveluntuottaja, joka toimii Suomen lainsäädännön alla.

Uutiskirjeen laatu

Uutiskirjeessä tiedotamme Telan ja työeläkealan ajankohtaisista asioista. Uutiskirjeemme ei sisällä mainontaa. Tuotamme sisällön itse. Sisältö on laadukasta ja ajantasaista sekä antaa lisäarvoa vastaanottajalle, sillä uutiskirjeen sisältö ei ole yksi yhteen verkkosivustomme kanssa.