Gå till innehållet

Aija Laurila-Rantaniemi

Specialist på kommunikation (på studieledighet)

fornamn.efternamn@tela.fi

Vem?

Jag kom till Tela 2012. Jag är till min utbildning filosofie magister och har jobbat som kommunikationsexpert i många olika organisationer. Jag upplever att tillvaron får betydelse av att hjälpa andra och därför är jag intresserad av hållbar utveckling, ansvarsfullhet och beteendevetenskaper. Jag ser en konstruktiv dialog som nyckeln till ett hållbart samhälle.

Ansvarsområden

  • Intern kommunikation
  • Ansvarsfullhet
  • Framförhållning
  • Sociala medier

Fråga mig

  • Om Telas kanaler för sociala medier

Pensionssystemet är som ett hem – ger trygghet i vardagen.

Aija Laurila-Rantaniemi, Specialist på kommunikation (på studieledighet)

På fritiden:

Den omgivande världen bjuder på en massa intressanta ämnen som jag greppar genom att studera. Att läsa, att röra sig i naturen och vandra, cykla och SUP-paddla skapar jämvikt i vardagen. Verksamheten som frivillig i föreningen OmaKamu ger mig glädje.

Sagt av kollegerna:

”Aija är en lugn kommunikatör, som förstår betydelsen av att vara förutseende, ansvarsfull och tänka på framtiden. Aija har en beundransvärd säkerhet och förståelse för frågor som gäller kommunikation, pensionssektorn och samhället även i ett bredare perspektiv. Positiva, vänliga och pålitliga Aija är en utvecklare som med sin milda approach lockar med sig andra. Hon är alltid redo att lära sig nytt!”