Sillanrakentajat -podcastissamme toimittaja Maria Veitola auttaa itseään ja kuulijoita ymmärtämään, mistä suomalaisessa eläkejärjestelmässä oikein on kysymys.

Kun yritykset keskittyvät kvartaaleihin ja poliitikot vaalikausiin, podcastissa katsomme pidemmälle ja syvemmälle.

Sillanrakentajissa ei vain kerrota, miten asiat ovat, vaan kysytään, miksi tehdään niin kuin tehdään. Mikä on järjestelmän idea? Mitä valintoja on tehty ja miksi? Mitä isoja yhteiskuntapoliittisia ilmiöitä on meneillään? Entä mikä niiden yhteys on eläkejärjestelmään, voisivatko asiat olla toisin?

Kenen kanssa keskustellaan?

Jokaisessa jaksossa Maria Veitolalla on kaksi vierasta: ajattelijoita, asiantuntijoita, vaikuttajia ja myyttien murtajia.

Kutsumme sinut osallistumaan keskusteluun somessa tunnisteella #Sillanrakentajat

Podcastia voi kuunnella sivujemme lisäksi seuraavissa palveluissa:Sillanrakentajien jaksot

Toimittaja Maria Veitolan johdolla Sillanrakentajien jaksoissa ovat keskustelemassa:

  1. Kenen pitää kantaa elämän riskit? Keskustelemassa toimitusjohtajamme Suvi-Anne Siimes ja johtaja Karina Jutila e2:sta.
  2. Kuinka suuri on kohtuullinen eläke? Keskustelemassa edunvalvontajohtajamme Nikolas Elomaa ja filosofi Maija-Riitta Ollila.
  3. Kuka katsoo sadan vuoden päähän? Keskustelemassa analyytikkomme Kimmo Koivurinne ja ennakointi- ja strategiatoiminnoista vastaava johtaja Paula Laine Sitra
  4. Miksi kaikki puhuvat nyt osallisuudesta? Keskustelemassa toimitusjohtajajamme Suvi-Anne Siimes ja päätoimittaja Kaius Niemi Helsingin Sanomista
  5. Kuka päättää sinun eläkkeistäsi? Keskustelemassa erityisasiantuntijamme Janne Pelkonen ja Eurooppalaisen Suomen toiminnanjohtaja Aku Aarva