Siirry sisältöön

Aija Laurila-Rantaniemi

Viestinnän asiantuntija (opintovapaalla)

etunimi.sukunimi@tela.fi

Kuka?

Tulin vuonna 2012 Telaan. Olen koulutukseltani filosofian maisteri. Olen toiminut viestinnän asiantuntijana monissa eri järjestöissä. Koen, että merkityksellisyys syntyy toisten auttamisesta ja siksi minua kiinnostaakin kestävä kehitys, vastuullisuus ja käyttäytymistieteet. Mielestäni rakentava dialogi on avain kestävään yhteiskuntaan.

Vastuualueet

  • Sisäinen viestintä
  • Vastuullisuus
  • Ennakointi
  • Sosiaalinen media

Kysy minulta

  • Telan sosiaalisen median kanavista

Eläkejärjestelmä on kuin koti – turva arjessa.

Aija Laurila-Rantaniemi, Viestinnän asiantuntija (opintovapaalla)

Vapaa-ajalla:

Ympäröivä maailma tarjoaa runsaasti kiinnostavia aiheita, joita otan haltuun opiskelemalla. Lukeminen, luonnossa liikkuminen samoillen, pyöräillen ja suppaillen tuovat mukavaa tasapainoa arkeen. Iloa tuo vapaaehtoisena toimiminen OmaKamu-yhdistyksessä.

Työkavereiden sanomaa:

”Aija on rauhallinen viestijä, joka ymmärtää ennakoinnin, vastuullisuuden ja tulevaisuusajattelun päälle. Aijalla on ihailtavaa varmuutta ja ymmärrystä viestintään, eläkealaan ja yhteiskuntaan laajemminkin liittyvistä asioista. Positiivinen, ystävällinen ja luotettava Aija on lempeällä otteellaan joukot mukaansa houkutteleva kehittäjä. Hän on aina valmis oppimaan ja opettelemaan uutta!”

Kirjoituksiani

Dialogi yhteisen kehittämisen ytimessä

Yhteiskehittäminen tuo varmasti monelle mieleen värikkäiden post it -lappujen täyttämiä ideapalavereja ja osallistavia työpajoja, lyhyesti ilmaistuna yhdessä tekemistä. Näin mekin…

Ennakoinnilla rakennetaan kestävää tulevaisuutta

Yhteiskunnassa eri sukupolvisopimukset perustuvat oikeudenmukaisuudelle. Siksi työeläkejärjestelmässäkin katsotaan pitkälle tulevaisuuteen. Tulevaisuuden kehityskulkujen ennakointi on tärkeää, sillä näin pystytään varautumaan mahdollisiin…