Siirry sisältöön

Kirsi Siltanen

Koulutuspäällikkö

etunimi.sukunimi@tela.fi

Kuka?

Olen toiminut nykyisessä tehtävässä koulutuspäällikkönä vuodesta 2013. Tulin Telaan eduskunnasta vuonna 2007 tiedottajaksi. Koulutukseltani olen visualisti (visuaalisen markkinoinnin AMK), merkonomi sekä vaatetusalalta työnopastaja ja pukuompelija.

Vastuualueet

  • Yhteiskunnallisen koulutuksen suunnittelu ja koordinointi
  • Työeläkevakuuttajien hallinnon koulutuksien suunnittelu ja yhteyshenkilö

Kysy minulta

  • Jos tarvitset asiantuntijaamme puhujaksi tilaisuuteesi
  • Jos olet työeläkevakuuttajien hallinnon jäsen ja tarvitset tietoa suoritetuista koulutuksistasi

Eläkejärjestelmä on meidän jokaisen elämänmittainen tuki ja turva.

Kirsi Siltanen, Koulutuspäällikkö

Vapaa-ajalla:

Minut löytää koiran kanssa metsästä, lavatansseista, konserteista, teatterista, ristikoiden parista, marjametsästä, puutarha- tai remonttihommista maalta. Ompelija kun olen, niin monenmoiset käsityöt kuuluvat luonnollisesti myös vapaa-ajan puuhiini. Kuorolaulu ja karaoke ovat viime vuosina vaihtuneet omaksi iloksi laulamiseksi kotona ja autoa ajellessa.

Työkavereiden sanomaa:

”Kirsi kierittää koulutuskiemurat järjestelmällisesti selville kerille. Ei tarvitse miettiä, onko Telan koulutustilaisuuksissa jokin asia järkätty, tehopakkaus Kirsi hoitaa homman kotiin! Systemaattinen ja huumorintajuinen Kirsi on myös innokas ja taitava karaoken harrastaja ja viisaan Rekku-koiran emäntä.”

Kirjoituksiani

Koulutustoimintamme otti digiloikan – hyppää mukaan!

Kun koronavirus ja siihen liittyvät rajoitustoimet pysäyttivät yhteiskunnan maaliskuun puolivälissä, myös koulutustoimintamme oli uuden tilanteen edessä. Alueellisten työeläkekoulujen kevään viimeiset…

Me tulemme taas!

Alueellisten työeläkekoulujemme kahdeksas vuosi pyörähtää käyntiin. Järjestämme yhteistyökumppaneidemme SAK:n, Akavan ja STTK:n kanssa keväällä kahdeksan työeläkekoulua. Pääteemana on työeläkekuntoutus. Kevään…