Siirry sisältöön

Minna Sirkka

Kuka?

Toimin Telassa johtajana erilaisissa toiminnoissa ja tekemisissä, joissa olemme vuorovaikutuksessa - joko ympäröivän maailman kanssa tai työyhteisössä keskenämme. Sekä viestinnässä että HR:ssä haluan rakentaa avointa, aktiivista ja rohkeaa kommunikointia. Olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja lähitulevaisuudessa myös eMBA.

Työryhmät

  • Viestintäasiain neuvottelukunta
  • Vakuutuslääkäritoiminnan kehittämisen neuvottelukunta (STM)

Vastuualueet

  • Viestinnän, henkilöstöasioiden, koulutuksen sekä sidosryhmätyön johtaminen ja kehittäminen
  • Esimiestehtävät
  • Ulkoinen viestintä ja mediasuhteet

Kysy minulta

  • Kun tarvitset tietoa, näkemystä tai asiantuntijapalvelua telalaisilta, tai haluat rakentaa yhdessä jotain uutta ja kiinnostavaa!

Eläkejärjestelmä on kuin hyvä romaani, hetkittäin vähän vaikeaselkoinen mutta loppuratkaisu palkitsee.

Minna Sirkka, Viestintä- ja HR-johtaja

Vapaa-ajalla:

Toimistotyö vaatii vastapainoksi happea ja liikettä, hidasta ja nopeaa, luonnossa tai treenaten. Veneilyä opettelen vielä.

Työkavereiden sanomaa:

”Minna on todellinen viestinnän ammattilainen, joka on taitava poimimaan vaikeistakin aiheista keskeisimmät pointit ja osaa kysyä myös ne oikeat kysymykset. Ihana, huumorintajuinen, ihmiskeskeinen ja kannustava Minna haastaa muita parantamaan omaa suoristustaan. Minnamme on todellinen Corazón Latino, joka ei epäröisi lähteä viemään viestiä vaikka Espanjan rannikolle, jos työeläkejärjestelmän etu niin vaatisi.”

Kirjoituksiani

Vielä on virtaa uusille kokemuksille

Kompassi kaakkoon, vapaa menemään tai tekemään mitä haluaa. Tähän tyyliin kommentoi moni, kun kysytään miltä oma elämä tulee työuran jälkeen…