Siirry sisältöön

Kansan Eläkeradio – eläketietoa vaalikentille!

Hei sinä, joka olet aikeissa lähteä ehdolle ensi keväänä käytäviin eduskuntavaaleihin: ovatko eläkeasiat sinulle tuttuja? Tai oletko muuten vaan kiinnostunut vaalikenttien eläkeaiheista, jotka puhuttavat kansaa niin turuilla, toreilla kuin somessakin? Virittäydy Kansan Eläkeradion taajuudelle, niin saat tietoa eläkkeisiin liittyvistä, usein vaalikentillä toistuvista kysymyksistä.

Eduskuntavaalit lähestyvät ja valmistautuminen vaalikentille on parhaillaan käynnissä. Eläketeemat herättävät usein vaalien alla keskustelua ja kysymyksiä, joihin vastaamiseksi haluamme tarjota taustatietoa ehdokkaille ja muille kiinnostuneille.

Kansan Eläkeradio tarjoaa tietoa eläkkeisiin liittyvistä, usein vaalikentillä toistuvista kysymyksistä. Eläkeradion jaksoissa käsitellään työeläkkeitä koskevia klassikkokysymyksiä niin nuorten eläkkeistä, pienten eläkkeiden korottamisesta, indeksikorotuksista kuin työeläkerahastojen käytöstä. Kysymyksiin vastaavat Telan asiantuntijat.

Alta löytyvät julkaisemamme Kansan Eläkeradion jaksot, joiden yhteydessä kerromme myös keskeiset faktat jakson teemoihin liittyen. Pääset kuuntelemaan jakson kuvaa klikkaamalla.

Kansan Eläkeradion ensimmäinen jakso käsittelee nuorten eläkkeitä.
Kansan Eläkeradion toisessa jaksossa käsitellään pieniä eläkkeitä.
Kansan Eläkeradion kolmannessa kysytään, mikä on totuus jätti-indeksistä?
Kansan Eläkeradion neljännessä jaksossa aiheena on eläkerahastojen merkitys ja käyttö.
Kansan Eläkeradion viidennessä jaksossa käsitellään työeläkevarojen sijoittamista, erityisesti vastuullisen sijoittamisen näkökulmasta.

Eläkekysymyksissä voit ottaa yhteyttä:

Yhteiskuntavaikuttamisen päällikkö
etunimi.sukunimi@tela.fi
050 559 5894

Yhteiskuntavaikuttamisen asiantuntija
etunimi.sukunimi@tela.fi
044 493 1882