Siirry sisältöön

Sijoitusjakauma ja tuotot maaliskuun 2019 lopussa – osavuositietojen julkaisu käynnistynyt

Työeläkevakuuttajat ovat julkistaneet sijoitustoimintansa tulostietoja vuoden ensimmäisen neljänneksen eli maaliskuun lopulta. Julkistettujen tietojen pohjalta olemme aloittaneet myös omilla sivuillamme olevien, työeläkevakuuttajien sijoitusjakauma- ja tuottotietoja kuvaavien taulukoiden päivittämisen.

Taulukot löytyvät Sijoitusjakauman ja tuottojen osavuositiedot -sivultamme. Samalta sivulta löytyvät myös päivitetyt tiedot joukkovelkakirjojen duraatioista sekä avoimen valuuttaposition luvuista.

Täydennämme taulukoita sitä mukaa, kun työeläkevakuuttajat julkaisevat omia tietojaan. Taulukoihin tulevat sisältymään kuuden suurimman työeläkevakuuttajan tiedot.

Kokoamme tulostiedoista kertovat työeläkevakuuttajien tiedotteet kootusti myös omille sivuillemme Suurimpien jäsenten osavuosiraportit -uutiskanavaan. Tarkemmat tiedot kunkin työeläkevakuuttajan tulostiedoista löytyvät niiden omilta verkkosivuilta.