Siirry sisältöön

Sijoitusjakauma ja tuotot maaliskuun 2020 lopussa – osavuositietojen julkaisu käynnistynyt

Työeläkevakuuttajat ovat alkaneet julkistaa sijoitustoimintansa tulostietoja vuoden 2020 ensimmäisen neljänneksen eli maaliskuun lopulta. Julkistettujen tietojen pohjalta olemme aloittanet myös omilla sivuillamme olevien, työeläkevakuuttajien sijoitusjakauma- ja tuottotietoja kuvaavien taulukoiden päivittämisen.

Taulukot löytyvät Sijoitusjakauman ja tuottojen osavuositiedot -sivultamme. Samalta sivulta löytyvät myös tiedot joukkovelkakirjojen duraatioista sekä avoimen valuuttaposition luvuista maaliskuun lopun tilanteessa.

Täydennämme taulukoita sitä mukaa, kun työeläkevakuuttajat julkaisevat omia tietojaan. Taulukoihin tulevat sisältymään kuuden suurimman työeläkesijoittajan tiedot. Tiedossa olevat tulostietojen julkaisuajankohdat löytyvät kootusti Tulosjulkistukset-sivultamme.

Tarkemmat tiedot kunkin työeläkevakuuttajan tulostiedoista löytyvät niiden omilta verkkosivuilta.