Siirry sisältöön

Sijoitusjakauma ja tuotot kesäkuun 2020 lopussa – osavuositietojen julkaisu käynnistynyt

Työeläkevakuuttajat ovat alkaneet julkistaa sijoitustoimintansa tulostietoja vuoden 2020 toisen neljänneksen eli kesäkuun lopun tilanteesta. Julkistettujen tietojen pohjalta olemme aloittaneet myös omilla sivuillamme olevien, työeläkevakuuttajien sijoitusjakauma- ja tuottotietoja kuvaavien taulukoiden päivittämisen.

Sijoitusjakauman ja tuottojen osavuositiedot -sivultamme löytyvät edellä mainittujen taulukoiden lisäksi myös tiedot joukkovelkakirjojen duraatioista sekä avoimen valuuttaposition luvuista kesäkuun lopulta. Täydennämme taulukoita sitä mukaa, kun työeläkevakuuttajat julkaisevat omia tietojaan.

Kokoamme taulukoihin tulostiedot neljältä työeläkeyhtiöltä sekä Kevalta ja Valtion Eläkerahastolta. Tiedossa olevat tulostietojen julkaisuajankohdat löytyvät kootusti Tulosjulkistukset-sivultamme.